Virduliai

9 items total

Virduliai - suteikite savo virtuvei retro stilių naudodami viryklės virdulys

Standartiniai virykliniai virduliai šiuo metu nėra tokie populiarūs kaip anksčiau, tačiau vis dar naudojami daugelyje namų ūkių. Be to, geriausi dizaineriai, tokie kaip Michaelas Gravesas ir Aldo Rossi, pasistengė ir sukūrė gražius virdulius Alessi prekės ženklą, kurie dabar yra dizaino ikonos. Todėl jei manote, kad tradicinis viryklės virdulys jums tinka, arba jei virtuvėje mėgstate retro stilių, nedvejokite ir rinkitės stilingą virdulį Kulina.

Ar elektriniai virduliai yra geresni už viryklinius virdulius?

Sunku pasakyti, kurio tipo virdulys yra geresnis. Elektriniai virduliai leidžia greitai užvirinti vandenį ir turi automatinio išsijungimo funkciją. Ilgainiui jie gali sutaupyti laiko ir pinigų, nes yra taupesni nei virykliniai virduliai, tačiau reikia nepamiršti užvirinti tik tiek vandens, kiek reikia.

Pasirinkimas tarp viryklės virdulys ir elektrinis virdulys dulio iš esmės priklauso nuo jūsų asmeninio skonio ir reikalavimų, įskaitant vizualinius pageidavimus.

Jei mėgstate arbatą, svetainėje Kulina taip pat rasite puikių arbatinukų, kuriuose galėsite išsivirti geriausios arbatos.

Kodėl amerikiečiai naudoja virykles?

Daugumoje JAV namų veikia 100-127 voltų įtampa, o Jungtinėje Karalystėje ir daugelyje kitų šalių - 220-240 voltų įtampa. Taigi elektriniai virduliai dėl žemesnės įtampos JAV ne taip greitai kaitina vandenį kaip Jungtinėje Karalystėje. Todėl dauguma žmonių vandenį verda tradiciniame virdulyje.

Kodėl neturėčiau pripildyti virdulio karšto vandens?

Į virdulį nerekomenduojama pilti karšto vandens, nes tai gali būti pavojinga ir sugadinti virdulį.

Kai į šaltą virdulį pilamas karštas vanduo, gali įvykti šiluminis smūgis, dėl kurio gali sudužti ar sugesti virdulio sudedamosios dalys, pvz., stiklas ar metalas.

Užpildžius virdulį karštu vandeniu taip pat gali kilti ne tik saugumo problemų, bet ir vandens kokybės problemų, nes karštame vandenyje gali būti daugiau ištirpusių mineralų ir metalų nei šaltame, o tai gali pakeisti vandens skonį ir kokybę.

Todėl paprastai patariama į virdulį įpilti šalto vandens ir tada jį pašildyti iki norimos temperatūros. Jei norite sužinoti daugiau apie arbatos ruošimą ir patiekimą, perskaitykite mūsų vadovą arbatos žinovams čia.