Vaflinės

7 items total
Blynų plokštelė SNACK COLLECTION XA801012, 2 vnt. rinkinys, Tefal TEFXA801012
Empanadas lėkštė SNACK COLLECTION XA800812, 2 vnt. rinkinys, Tefal TEFXA800812
Vaflių keptuvė WA 2114, Severin
41,99 € –14 %
36 €
SEVEWA2114
Vaflių keptuvė LONO, WMF
Vaflių keptuvė LONO, WMF
Pardavime (18 pcs)
99,90 €
WM0415210011

Vaflių keptuvės - paprastas būdas pasigaminti tobulų vaflių

Kas yra vaflinė ir kam ji naudojama?

Vaflinė - tai virtuvėje naudojamas prietaisas vafliams gaminti. Paprastai jį sudaro dvi metalinės plokštės su raštuotais paviršiais, kurios įkaitinamos ir stumdomos viena prie kitos, kad iškeptų vaflių tešla.

Vaflinės keptuvės gali būti įvairių dydžių, stilių ir dizaino. Kai kurios versijos turi keičiamas plokšteles, kurios leidžia vartotojams gaminti įvairių formų ar raštų vaflius. Kad vaflių gaminimas būtų paprastesnis ir saugesnis, kai kurie vafliniai aparatai taip pat turi papildomas funkcijas, pavyzdžiui, temperatūros kontrolę arba automatinį išsijungimą.

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite nuostabią vaflinių keptuvių kolekciją, kurioje galite įsigyti pasirinktą prekę iš gerai žinomų gamintojų, pvz WMF.

Taip pat galite pažvelgti į Kulinaesančią skrudintuvų ar sumuštinių kepimo mašinų kolekciją - kitus fantastiškus virtuvės prietaisus.

Kaip naudoti vaflinę?

Vaflinės keptuvės mechanizmas panašus į sumuštinių keptuvės mechanizmą. Norėdami naudoti vaflinę, pirmiausia įkaitinkite prietaisą ir patepkite kepimo paviršius nelimpančiu purškalu arba aliejumi.

Vaflių tešla pilama į apatinę plokštę, kuri uždengiama viršutine plokšte, kuri spaudžia tešlą, kad ji iškeptų į vaflių formą. Kepimo laikas ir temperatūra gali skirtis priklausomai nuo recepto ir naudojamo vaflininko.

Kuo skiriasi belgiškų vaflių keptuvė nuo įprastos vaflinės?

Pagrindinis skirtumas tarp belgiškų vaflių kepimo aparato ir įprasto vaflininko yra gaminamų vaflių dydis, storis ir tekstūra.

Belgiški vafliai dažnai turi didesnes kišenes ir yra storesni nei įprasti vafliai. Jie gaminami iš mielinės tešlos, kuri prieš kepimą pakyla, todėl jų vidus būna purus, o išorė - traški. Belgiški vafliai paprastai patiekiami su plakta grietinėle, vaisiais arba sirupu ir yra lengvi bei lengvi.

Kita vertus, įprasti vafliai paprastai yra mažesni, plonesni ir su seklesnėmis kišenėmis nei belgiški vafliai. Jie yra tankesnės tekstūros, nes gaminami iš tešlos, kurios sudėtyje dažnai yra kepimo miltelių arba sodos.

Kai vafliai bus paruošti, ant jų uždėkite mėgstamų saldžiųjų vaflių priedų.