cukrinės

25 items total
Cukrinės dangtelis MAGIC GARDEN BLOSSOM, Rosenthal
22,49 € –28 %
RS1445742631314332
Cukrinė CHA 210 ml, Alessi
78 €
ALNF03
Cukrinė PEKOE 100 ml, REVOL
41 € –7 %
38 €
RV653639
Cukrinė COSMIC DINER LUNAR 26 cm, žalvaris, Seletti SLT10874
Cukrinė THEO 100 ml, juoda, Stelton
37,95 € –5 %
36 €
SNX637
Cukrinė su šaukštu HYBRID MAURILIA12 cm, Seletti SLT09748
Indelio grietinėlei ir cukrinės komplektas MACCHIATO, Blomus BM63510
Cukraus dozatorius BARISTA, WMF
36,40 €
WM0636616040
Cukraus dozatorius 350 ml, žalvarinis, Eva Solo
34,95 €
ES567689
Cukrinė BASIC, Blomus
Cukrinė BASIC, Blomus
Pardavime (4 pcs)
30,55 €
BM63621
Cukraus dozatorius 350 ml, Eva Solo
29,70 €
ES567688
Cukrinė KINEO, juoda, WMF
Cukrinė KINEO, juoda, WMF
Pardavime (17 pcs)
19 €
WM651569440
Cukrinė SABLO, šviesiai pilka, Blomus
19,33 €
BM64117
Cukrinė 250 ml, raudonos spalvos, keramika, Staub
34,31 €
ST405118000
Up
More products

Cukrinukai - privaloma penktos valandos arbatos dalis

Kas yra cukrinės?

Cukrinės - tai maži dubenėliai, naudojami cukrui laikyti ir patiekti. Jie dažnai būna įvairių formų ir stilių, kad derėtų prie įvairių indų dizaino, ir yra pagaminti iš akmens masės indų, porceliano, stiklo arba žalvario.

Cukrinės paprastai turi dangtelį, kad cukrus būtų apsaugotas nuo drėgmės, dulkių ir kitų nešvarumų. Dangtelyje gali būti maža skylutė, per kurią į cukrinėgalima įkišti šaukštelis arba cukraus žnyples.

Cukrinėse galima ne tik tiekti cukrų prie arbatos ir kavos, bet ir kitus saldiklius, pavyzdžiui, medų, agavų sirupą ar klevų sirupą. Jie gali būti malonus pusryčių kampelio ar virtuvės stalviršio akcentas arba gražus komplimentas prie oficialaus pietų stalas.

cukrinėistorija

cukrinė istorija siekia XVIII amžių, kai cukrus Europoje tapo labiau prieinamas. Iš pradžių cukrus buvo prabangos prekė ir buvo laikomas mažuose induose, kurie buvo kruopščiai saugomi ir demonstruojami kaip turto simbolis.

Kai cukrus tapo labiau paplitęs, jis tapo įperkamesnis, todėl žmonės pradėjo laikyti didesnius jo kiekius savo namuose. cukrinė buvo sukurta kaip praktiškas ir patogus būdas laikyti ir patiekti cukrų.

Ankstyvosios cukrinės dažnai buvo gaminamos iš keramikos arba porceliano ir puošiamos sudėtingais raštais ir ornamentais. Tai buvo maži, apvalūs arba ovalo formos indai su dangčiu, rankena ir snapeliu pilti. Dangčiai dažnai būdavo puošti rankenėle arba rankenėle, o rankenėlės dažniausiai būdavo metalinės, pavyzdžiui, sidabrinės arba žalvarinės.

Populiarėjant cukrinė , jos pradėtos gaminti iš įvairių stilių ir medžiagų, įskaitant stiklą, sidabrą ir kitus metalus.

Šiandien cukrinės tebėra populiari daugelio namų interjero detalė, kurią galima rasti įvairių stilių ir dizaino. Jie dažnai gaminami iš keramikos, porceliano arba stiklo, gali būti paprasti arba labai dekoratyvūs, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir progos, kuriai jie naudojami. Dažnai jie būna komplekte, į kurį įeina grietinėlė ir arbatinukas.

Kokių dar priedų reikia norint patiekti puodelį arbatos?

Norint patiekti puodelį arbatos, reikia kelių būtinų komponentų, pvz:

  • Virdulys: Virduliai, naudojami vandeniui užvirinti, gali būti virykliniai ir elektriniai, pagaminti iš įvairių medžiagų, pvz., plieno, plastiko ar stiklo
  • Arbatinukas: Esminis arbatos virimo ritualo elementas, būtinas, jei mėgstate birią arbatą ir norite išvirti bei patiekti ne tik puodelį arbatos.
  • Puodeliai arba puodeliai: Jie paprastai gaminami iš stiklo, porceliano ar keramikos ir naudojami arbatai ar kavai patiekti.
  • Be to, a ąsotėlis pienui skirtas pienui laikyti ir pilti, ir arbatinių šaukštelių rinkinys, kuriuo galima patiekti arbatą. Jei turite šių reikmenų, galite greitai paruošti ir patiekti puodelį arbatos sau ar svečiams.

Jei norite daugiau sužinoti apie priedus ir arbatos ruošimo ritualus, skaitykite mūsų arbatos ruošimo apsipirkimo vadovą.