Stalinės elektrinės kepsninės

12 items total
Stalinė elektrinė kepsninė LONO, WMF
138 €
WM415340011
Stalinė elektrinė kepsninė PG 8104 SEVO G, 3000 W, Severin SEVEPG8104
Elektrinis grilis MINICHEF 420 E Outdoorchef
320 €
ODCH1813014
Elektrinis grilis PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin
667 € –20 %
531,40 €
SEVEPG8107
Elektrinis grilis PG 8138 SEVO SMART GT, 3000 W, Severin
598,95 €
SEVEPG8138
Stalinė elektrinė kepsninė LONO, WMF
197,90 €
WM0415280011
Teppanyaki Grill padėklas KG 2397, 2200 W, Severin
77,90 € –5 %
73,61 €
SEVEKG2397
Stalinė elektrinė kepsninė QUADRO LONO, WMF
109 €
WM0415190011
Elektrinis grilis PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin
500 € –22 %
387,20 €
SEVEPG8106

Stalo elektrinės kepsninės - ideali kepsninė, tinkanti kepti tiek patalpoje, tiek lauke

Kas yra stalinės elektrinės kepsninės?

Staliniai elektriniai griliai - tai maži, stalviršiui tinkami kepimo prietaisai, kurių energijos šaltinis yra elektra, o ne dujos ar medžio anglis. Juos sudaro kepimo zona, kaitinimo elementas ir temperatūros reguliavimo mechanizmas, kuriuo naudotojas gali reguliuoti karštį pagal poreikį.

Stalo elektrinės kepsninės plačiai žinomos dėl savo patogumo, nes jas galima naudoti patalpose ir lauke, be to, jas paprasta prižiūrėti. Jos taip pat puikiai tinka kompaktiškose patalpose, nes joms nereikia daug lauko erdvės ar prieigos prie dujotiekio, todėl jos puikiai tinka butuose ar bendrabučio kambariuose.

Tokių gerai žinomų gamintojų kaip Severin ir WMF stalinių elektrinių kepsninių rasite svetainėje Kulina.

Kokie yra pagrindiniai stalinė elektrinė kepsninėnaudojimo privalumai?

stalinė elektrinė kepsninėturi keletą privalumų, įskaitant:

  • Patogumas: stalinė elektrinė kepsninė yra paprastas naudoti ir greitai paruošiamas, todėl jį patogu naudoti gaminant maistą lauke ar patalpoje.

  • Degalų nereikia: Skirtingai nuo tradicinių kepsninių, kuriems reikia anglių, propano ar gamtinių dujų, elektrinės kepsninės yra maitinamos elektra, todėl nereikia pirkti ar laikyti degalų.

  • Lengva valyti: Elektrines kepsnines paprastai lengviau valyti nei tradicines, nes jos neskleidžia tiek daug dūmų ir riebalų. Daugelis modelių turi nuimamas groteles ir lašėjimo padėklus, kuriuos galima plauti indaplovėje arba kriauklėje.

  • Nuolatinis karštis: Elektrinės kepsninės užtikrina pastovų karštį, todėl jose mažiau karštų taškų ir mažesnė rizika sudeginti maistą.

  • Elektrinės kepsninės yra įvairių dydžių ir formų, todėl jas galima naudoti įvairiems maisto ruošimo būdams, įskaitant kepimą ant grotelių, kepimą ir net rūkymą.

  • Saugu: Elektrinės kepsninės neskleidžia liepsnos ar dūmų, todėl gaisro ar apsinuodijimo anglies monoksidu rizika mažesnė. Be to, jas saugiau naudoti patalpose nei dujines ar medžio anglių kepsnines.

Apskritai stalinės elektrinės kepsninės yra patogus, paprastas naudoti ir universalus pasirinkimas įvairiems maisto produktams ruošti, o jų saugumas ir paprastas naudojimas lemia, kad jos yra populiarus pasirinkimas tiek gaminant maistą patalpose, tiek lauke.

Ar elektrinis stalinis grilis yra geresnis už anglių kepsninę?

Elektrinės kepsninės yra praktiškos ir paprastos naudoti, nes joms nereikia nei dujų, nei medžio anglių ir jas galima naudoti tiek patalpose, tiek lauke. Jos greitai ir tolygiai įkaista, be to, jas paprasta valyti. Elektrinės kepsninės taip pat yra ekologiškesnės nei anglių kepsninės, nes neišskiria dūmų ir nuodingų medžiagų.

Nepaisant to, kai kurie žmonės vertina būdingą dūmų skonį, kurį patiekalams suteikia anglimis kūrenamos kepsninės. Todėl jose galima pasiekti aukštesnę temperatūrą nei elektrinėse kepsninėse, o tai labai svarbu įvairiems kepimo būdams, pavyzdžiui, kepimui ant grotelių.

Medžio anglių kepsninės yra ne tik nešiojamosios ir nereikalaujančios elektros, bet ir puikus pasirinkimas stovyklavimui ir lauko susibūrimams.

Kaip prižiūrėti stalinė elektrinė kepsninė?

Norint, kad jūsų stalinė elektrinė kepsninė ir toliau gerai veiktų bei prailgintų savo tarnavimo laiką, jį reikia tinkamai prižiūrėti ir juo rūpintis.

Pirma, po kiekvieno naudojimo kepsninės paviršių visada nuvalykite žarsteklis arba drėgnu skudurėliu. Be to, stenkitės išvalyti visas susikaupusias maisto likučius. Antra, kad išvengtumėte riebalų sankaupų, galinčių kelti gaisro pavojų, po kiekvieno naudojimo išimkite ir nuvalykite riebalų padėklą. Nenaudojamą kepsninę padėkite sausoje ir apsaugotoje vietoje, kad ji nerūdytų ir nerūdytų.