Svėrimas ir matavimas
54 items total
Svėrimas ir matavimas - tikslaus svėrimo ir matavimo svarba virtuvėje
Labai svarbu pasverti ingredientus, kad būtų užtikrintos recepte nurodytos proporcijos. Svetainėje Kulina rasite daug įvairių matavimo įrankių, skirtų patiekalų ir ingredientų svoriui, tūriui ir temperatūrai stebėti, pvz:
- virtuvinės svarstyklės
- maisto termometrai
- matavimo puodeliai ir ąsočiai
- kiaušinių laikmačiai
Kodėl turėčiau sverti ir matuoti ingredientus?
Gaminant maistą svarbu pasverti ir išmatuoti ingredientus dėl keleto priežasčių, kai kurios iš jų paminėtos toliau:
- Pagerinkite gaminimo rezultatus - ne veltui receptuose nurodomi tikslūs ingredientų svoriai ir proporcijos. Naudojant kitokius kiekius nei rekomenduojama, patiekalas gali labai pasikeisti. Pavyzdžiui, pyragas, į kurį įdėta per daug miltų, gali būti per tirštas ir sausas.
- Tikslumas - virtuvės matavimo įrankiai , pvz., matavimo puodeliai ar ąsočiai, gali būti naudojami greitai ir tiksliai išmatuoti ingredientus ir užtikrinti, kad kiekvienos galutinio produkto partijos skonis būtų vienodas
- Patogumas ir pasitikėjimas - taip pat galite lengvai atsitraukti nuo puodų ar net išeiti iš virtuvės, tiesiog naudodami virtuvės laikmatį, kad galėtumėte stebėti, kiek laiko gaminamas maistas ir kada prie jo grįžti.
- Porcijų ir kalorijų kontrolė - virtuvinės svarstyklės ir matavimo įrankiai padeda kontroliuoti suvalgomas porcijas ir laikytis dietos. Taip pat galite stebėti, kiek cukraus ar angliavandenių suvalgote per dieną.
- Maisto gaminimas be atliekų - ingredientų svėrimas taip pat gali padėti išvengti maisto švaistymo
- Sauga - norint užtikrinti, kad maistas būtų saugus valgyti, būtina kontroliuoti jo temperatūrą. Todėl siūlome jums puikų virtuvės termometrų pasirinkimą.