Casserole puodai

73 items total
Žemas puodas M'COOK 24 cm, su stikliniu dangčiu, Mauviel ML523075
Žemas puodas DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, su dangčiu, Tefal TEFG7194655
Žemas puodas FORTE 28 cm, Zwilling
189 € –20 %
150 €
ZW66563281
Žemas puodas DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, su dangčiu, Tefal TEFG7194455
Žemas puodas DUETTO+ G7194355 18 cm, 2 l, su dangteliu, Tefal TEFG7194355
Žemas puodas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
317 € –5 %
301 €
ML523025
Žemas puodas TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
106 € –18 %
86 €
ZW40912200
Žemas puodas TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titanas, WOLL WL1028N
Žemas puodas FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
149,99 € –7 %
138,60 €
WM0760206380
Žemas puodas 28 cm, grafito pilkos spalvos, ketaus, Staub ST12612818
Žemas puodas CHISTERA 24 cm, tamsiai mėlynas, ketaus, Staub ST12612491
Žemas puodas PRO 16 cm, su dangčiu, Zwilling
89 €
ZW65122160
Puodas EDO 16 cm, 1,3 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10116
Up
More products

Puodai - maži, bet būtini puodai kiekvienai virtuvei

Kas yra troškinimo puodai?

Puodai - tai žemi puodai, kuriuos paprastai galima naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje. Jie yra platesni nei aukšti, paprastai turi dangtį ir dvi nedideles rankenas. Dažnai jie vadinami žemais puodais, troškintuvais, prancūziškomis orkaitėmis arba olandiškomis orkaitėmis.

Kam naudojate puodą troškinimui?

Puodai yra labai universalūs ir turi būti kiekvienoje virtuvėje. Juos galima naudoti:

  • sriubų, troškinių, kepsnių, padažų virimas
  • vieno puodo patiekalų gaminimas orkaitėje
  • pašildyti nedideles maisto porcijas
  • ruošti maistą vienam ar dviem žmonėms

Kurį puodą pasirinkti?

Svetainėje Kulina siūlome platų žemų puodų asortimentą, pagamintą iš įvairių medžiagų, patikimų prekės ženklų ir pritaikytą skirtingiems interjero stiliams. Jei nežinote, kokį puodą pasirinkti, perskaitykite mūsų pagrindinį pirkinių vadovą apie puodus čia ir peržiūrėkite mūsų puodus iš WMF, Zwilling, Tefal arba Smeg.

Mūsų patarimas: jei ieškote mažų žemų puodų, išbandykite "Mini" kolekciją iš WMF, kurios žemi puodai pagaminti iš aukštos kokybės ir labai patvaraus "Cromargan®" (18/10 nerūdijančiojo plieno) ir turi universalų "TransTherm®" pagrindą, tinkantį visų tipų viryklėms. O blizgi apdaila tikrai suteiks jūsų virtuvei elegancijos!

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių per savo gyvenimą naujus puodus perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Todėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir džiaugtis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. Jei investuojate pinigus į aukštos kokybės indus, taip pat turėtumėte pasirūpinti tinkama puodų priežiūra. Kaip prižiūrėti puodus?

  • prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir įsitikinkite, kad nededate puodų į indaplovę, jei tai nerekomenduojama,
  • nenaudokite metalinių įrankių, kurie gali subraižyti puodų paviršių, naudokite medinius arba silikoninius virtuvės įrankius,
  • nepalikite nešvarių puodų per naktį arba ilgai juos mirkykite (ypač nerūdijančio plieno puodus),
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, valykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramine danga padengtus puodus plienine vata,
  • geležinius puodus valykite iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra porėtas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūrinio šoko, nedėkite karštų puodų į šaltą vandenį ir t. t,
  • ketaus induose nekepkite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų),
  • nedėkite dengtų puodų ir keptuvių vienas ant kito, nes tai gali sukelti įbrėžimų ir įskilimų. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šono.