Nukaulinimo peiliai

24 items total
Iškaulinimo peilis PRO 14 cm, Zwilling
113 € –34 %
74,10 €
ZW38404141
Iškaulinimo peilis CLASSIC 14 cm, Wüsthof
94 €
WU4602
Drožimo peilis GO FOR GOLD, 21 cm, F.DICK
111 € –13 %
96 €
FDCK814562180
Kaulų atskyrimo peilis 1905 9 cm, F.Dick
58,47 € –16 %
49 €
FDCK8194709
Lupimo peilis RED SPIRIT 9 cm, F.Dikas
46 € –6 %
43 €
FDCK8174709
Kaulų atskyrimo peilis GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
60,99 € –11 %
54 €
FDCK814460780
Kaulų atskyrimo peilis SEBRA 8,5 cm, Forged
50,73 € –5 %
48 €
FORGEDSDV625006
Nukaulinimo peilis ROSE WOOD DAMASCUS, 7 cm, Dellinger DNGRXZB27RW3
Pjaustymo peilis SAMURAI 10 cm, Dellinger
41,49 € –8 %
38 €
DNGRSXLKHP35
Iškaulinimo peilis CLASSIC IKON 14 cm, Wüsthof
125 €
WU4616
Iškaulinimo peilis CLASSIC 16 cm, Wüsthof
104 €
WU4603
Iškaulinimo peilis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
104 €
WU1030103818
Iškaulinimo peilis SEBRA 16 cm, Forged
78 €
FORGEDSDV625037
Iškaulinimo peilis SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 13 cm, Dellinger DNGRKHOK55B
Japoniškas iškaulinimo peilis EYES, 14,5 cm, Dellinger DNGRSXLKHAUS65
Kaulų atskyrimo peilis OLIVE 8,5 cm, Forged
50 €
FORGEDSDV305102
Iškaulinimo peilis GOURMET 14 cm, Wüsthof
51 € –5 %
48 €
WU1035046114
Iškaulinimo peilis 15 cm, Victorinox
53,80 €
VN5666315
Iškaulinimo peilis RAN PLUS 15 cm, juodos spalvos, Yaxell YAX36606
Iškaulinimo peilis ZEN 15 cm, juodos spalvos, Yaxell YAX35506

Iškaulinėjimo peiliai - būtent tai, ko reikia mėsai iškaulinėti

Kas yra iškaulinėjimo peilis?

Atkaulinėjimo peilis - tai virtuvinis peilis su ilga, plona, lanksčia geležte ir aštriu smaigaliu. Jis naudojamas mėsos, žuvies ir paukštienos gabalams iškaulinėti, mėsos ir žuvies odai pašalinti. Iškaulinėjimo peiliai turi būti itin aštrūs, ir kuo ilgiau jie išlieka aštrūs, tuo ilgaamžiškesni.

Kaip prižiūrėti iškaulinėjimo peilį?

Nepaisant to, kad dauguma iškaulinėjimo peilių pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris yra pakankamai atsparus rūdims, vanduo vis tiek gali paveikti ašmenis arba medines rankenas. Todėl iškart po naudojimo iškaulinėjimo peilius patartina išvalyti ir išdžiovinti rankomis, kaip ir daugumą virtuvinių peilių. Po valymo taip pat turėtumėte tinkamai laikyti peilį, įdėję jį į peilių bloką arba ant magnetinio stovo.

Kaip išlaikyti iškaulinėjimo peilį aštrų?

Norėdami išlaikyti iškaulinėjimo peilio ašmenų aštrumą, turite nepamiršti dviejų dalykų.

  • naudoti peiliams pritaikytus peilius pjaustymo lenta kuri neuždengtų peilio. Geriausias pasirinkimas - medinė ar bambuko pjaustymo lenta arba pjaustymo lenta, pagaminta iš aukštos kokybės plastiko Kulina
  • reguliariai galąskite iškaulinėjimo peilį. Jo neaštrius ašmenis galite pagaląsti naudodami peilių galąstuvą, kurį galima įsigyti Kulina
  • niekada nedėkite iškaulinėjimo peilio į indaplovę. Nuplaukite geležtę šiltu muiluotu vandeniu, briauną perbraukite minkšta šluoste ir nedelsdami nusausinkite

Kuo skiriasi peilis filė nuo iškaulinėjimo peilio?

Filetavimo peiliai garsėja savo lankstumu ir aštriais ašmenimis, jie skirti žuvims pjaustyti ir kaulams šalinti. Atkaulinimo peiliai geriau tinka kietesnei mėsai, pavyzdžiui, kiaulienai, jautienai ar vištienai, iškaulinėti.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti aukščiausios kokybės iškaulinėjimo peilių iš tokių gamintojų kaip F. DIKCK, Wusthof ir Dellinger. Jei virtuvėje ruošiate daug mėsos, turėtumėte atkreipti dėmesį į tvirtesnius peilius, įskaitant mėsininko ir kapoklės peilius, ir perskaityti mūsų pirkinių vadovą apie virtuvinius peilius čia.