144 items total
Tartaletė CRISPYBAKE J4170814, 28 cm, Tefal
14 €
TEFJ4170814
Duonos kepimo rinkinys, 4 vnt., de Buyer
57,71 € –27 %
42 €
DB471300
Tartaletė 28 cm, išimamu dugnu, de Buyer
30,65 € –28 %
22 €
DB470628
Kanelių formelės 4,5 cm, varinės, de Buyer
22,53 € –22 %
17,40 €
DB682045N
Up
More products

Keptuvė - privaloma kiekvienos virtuvės įranga

Keksiukų keptuvės - viskas, ko reikia tobulam saldumynui!

Kepimo forma yra vienas iš būtiniausių virtuvės reikmenų. Net jei nekepate torto kiekvieną šeštadienį, vis tiek retkarčiais norite pagaminti ką nors saldaus (gimtadienio, ypatingos vakarienės ar šeimos šventės proga), o kokybiška torto skarda tikrai gali padėti padaryti įspūdį svečiams!

Svetainėje Kulina siūlome platų įvairių kepimo formų pasirinkimą, pvz:

  • klasikinis apvalus gimtadienio tortas arba legendinis Niujorko sūrio pyragas
  • įvairių formų ir dydžių tortinės (didžiausią įvairių formų pasirinkimą rasite "Kaiser" ir de Buyer )
  • velykoms, bet ir bet kuriai kitai metų dienai puikiai tinkančios keptuvės (būtinai patikrinkite keptuves pagal Nordic Ware - jos yra neįtikėtinos!)
  • duonos keptuvės, tinkančios ne tik naminei duonai, bet ir visų rūšių paštetams ar vaisių pyragams kepti
  • keksiukų keptuvės, labai naudinga priemonė tėvams
  • mažiems desertams ir mažiems skanėstams, pvz., suflė
  • keptuvės saldiems ir pikantiškiems pyragams ir pyragaičiams

Kaip išsirinkti puikią kepimo formą?

  • pagalvokite, kokio tipo pyragą norite iškepti
  • pagalvokite, kokio dydžio jums reikia - maža tortinė puikiai tiks jums dviems, bet jos gali neužtekti didelei šeimai, kuri po vakarienės trokšta deserto
  • pasirinkite tinkamą medžiagą keptuvei. Silikoninės keptuvės (pvz., "Lekue" siūlomos keptuvės) yra labai patogios ir leidžia lengvai išimti pyragus, net jei jie yra labai išradingos formos. Plieninės keptuvės padengtos nelimpančia danga, o varinės keptuvės virtuvėje atrodo kaip milijonas dolerių

Kaip prižiūrėti tortų kepimo formas?

Jei norite, kad jūsų keptuvė ar duonos keptuvė tarnautų visą gyvenimą, įsitikinkite, kad laikotės kelių pagrindinių taisyklių, pvz:

  • nenaudokite įrankių, kurie gali subraižyti nelimpančią dangą (būtinai patepkite keptuvę sviestu ir džiūvėsėliais arba įpilkite šiek tiek aliejaus, kad pyragas lengvai iššoktų)
  • kai kurie gamintojai rekomenduoja prieš laikant pyrago formą patepti riebalais
  • pyrago keptuvę geriau plauti rankomis, o jei norite naudoti indaplovę, būtinai patikrinkite gamintojo pateiktas instrukcijas.