Druska

31 items total
Juodosios jūros druska 320 g, Nicolas Vahé
17,99 € –11 %
16 €
NV104981035
Druska THE SECRET BLEND 320 g, Nicolas Vahé
11,49 € –10 %
10,30 €
NV104981003
Druskos indas RO 11,5 cm, juodas, Rosendahl
26,95 € –7 %
25 €
RSD20496
Druskos laikymo indas RO 11,5 cm, Rosendahl
26,95 € –7 %
25 €
RSD20494
Pagardinimo druskos 3 vnt. rinkinys, Mill & Mortar
27,99 €
MM30087
Citrinų ir čiobrelių druska 320 g, Nicolas Vahé NV104981023
Prancūziška jūros druska 335 g, Nicolas Vahé
13 €
NV104981004
Česnako ir raudonųjų pipirų druska 325 g, Nicolas Vahé NV104981001
Druska su pomidorais, parmezanu ir baziliku 300 g, Nicolas Vahé NV104981027
Raudonojo vyno ir lauro lapų druska 340 g, Nicolas Vahé NV104981016
Triufelių druska 265 g, su malūnėliu, Lie Gourmet
11,95 €
LIE122
Česnakų ir čiobrelių druska 300 g, Nicolas Vahé NV104981008
Himalajų druska 280 g, su malūnėliu, Lie Gourmet
10,95 €
LIE117
Up
More products

Gurmaniškos ir aromatizuotos druskos - maža dovanėlė jūsų virtuvei ar draugui...

Druska - ar ji svarbi gaminant maistą?

Druska, kaip ir pipirai, yra vienas populiariausių prieskonių, kuriuo patiekalai gardinami jau tūkstančius metų. Kiekvienas virtuvės šefas tikriausiai net pasakytų, kad druska yra viena didžiausių žmonijos draugių! Dėl jo buvo kariaujama, juo galėjo būti mokami atlyginimai, jis padėjo žmonėms išsigydyti žaizdas ir net galėjo atnešti laimę!

Kokie yra pagrindiniai druskos vaidmenys virtuvėje? Ar tai sveika?

Druska suteikia daugiau skonio, yra pagrindinė maistinė medžiaga ir maisto konservantas. Nors per didelis druskos kiekis patiekaluose gali būti nesveikas, druska yra žmogaus gyvybei būtina maistinė medžiaga - ji subalansuoja skysčius kraujyje, palaiko sveiką kraujospūdį, reguliuoja raumenų funkciją ir nervinius impulsus.

Druska - kuo ją galima pagardinti ir kaip patiekti?

Atminkite, kad druska sustiprina natūralų ingredientų skonį, tačiau jei bijote į maistą dėti per daug druskos, galite sūdyti tik šiek tiek ir ant stalo patiekti aukštos kokybės, grynos arba aromatizuotos druskos. Druska - skirtingai nei pipirai, ji neturi būti šviežiai malta (joje nėra lakiųjų junginių, kurie išsiskiria malant, ir ji nesensta), tačiau galite naudoti malūnėlį arba trintuvą, kad gautumėte tinkamo dydžio druską savo patiekalui.

Svetainėje Kulina siūlome įdomų natūralių ir sveikų gurmaniškų druskų ir prieskonių pasirinkimą. Jie puikiai atrodo tiek ant virtuvės lentynos ar stalviršio, tiek ant stalo, suteikdami svečiams reikiamą aromatą patiekalams ir pasiūlydami naujų skonių.

Kokie ingredientai paprastai naudojami druskai aromatizuoti?

  • džiovintos žolelės
  • džiovinti citrusiniai vaisiai arba pomidorai
  • kiti prieskoniai

Kam galima naudoti aromatinę druską?

Naudokite mūsų druskos mišinius visiems, net ir patiems paprasčiausiems patiekalams pagardinti! Galite naudoti aromatizuotą druską:

  • visų rūšių salotos ir žalumynai
  • ant mėsos ir žuvies
  • ant keptų daržovių ir bulvių
  • makaronų patiekalai
  • aukštos kokybės duona su... pomidorų griežinėliais
  • desertai (druska su džiovintomis aitriosiomis paprikomis ypač tinka su šokoladu!)