Organinio šokolado plytelė 50 g, 70 %, Powerlogy

Code: POW70214
Sale New KULINA WEEKEND
Brand: Powerlogy
4,40 € –15 %
Organinio šokolado plytelė 50 g, 70 %, Powerlogy
4,40 € –15 % 3,74 €
Pardavime (120 pcs)

Ar didžiuojatės savo gyvenimo būdu ir tikrai sveika mityba? Norite vartoti kokybiškus, grynų ingredientų, originalaus skonio ir funkcinės energijos produktus, kurie jus sveikai pasotins ir kuriais tikrai galite pasikliauti? Powerlogy...

  • ekologiškas šokoladas "Bean-to-Bar" (kakavos pupelės skrudinamos, malamos ir perdirbamos tiesiogiai Slovakijoje), Criollo kakava su lazdyno riešutais ir cukranendrių cukrumi
  • aukščiausios kokybės ingredientai
  • be pieno produktų, be glitimo, be lecitino, be žemės riešutų, be palmių aliejų ir konservantų

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • ekologiškas šokoladas "Bean-to-Bar" (kakavos pupelės skrudinamos, malamos ir perdirbamos tiesiogiai Slovakijoje), Criollo kakava su lazdyno riešutais ir cukranendrių cukrumi
  • 70 % kakavos (Criollo veislė) ir cukranendrių cukrus, suteikiantis naują natūralaus saldumo pojūtį
  • aukščiausios kokybės ingredientai
  • be pieno produktų, be glitimo, be lecitino, be žemės riešutų, be palmių aliejų ir konservantų
  • išsamūs laboratoriniai tyrimai ochratoksinams, aflatoksinams ir riešutų oksidacijai nustatyti

Maistinė vertė:

  • energinė vertė: 2499 kJ / 596 kcal
  • riebalai: 46 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g)
  • angliavandeniai: 38 g (iš jų cukrų 25 g)
  • baltymai: 8,5 g
  • skaidulos: 10,1 g
  • druskos: 0 g

Papildoma informacija:

  • sudėtis: 50 g
  • sudedamosios dalys: ekologiška kakavos masė 50,4 %, ekologiškas cukranendrių cukrus 25,2 %, ekologiški lazdyno riešutai 16 %, ekologiškas kakavos sviestas 8,4 %
  • alergenai: riešutai (anakardžiai ir migdolai)
  • kilmės šalis: Kolumbija, Turkija
  • gamybos šalis: Slovakija

Additional parameters

Category: Batonėliai ir užkandžiai
Weight: 0.1 kg
Produkto tipas: Zdravá výživa
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: