Skutimo peiliai

40 items total
Pomidorų peilis CLASSIC 14 cm, Wüsthof
96 €
WU4109
Drožimo peilis FRESH KITCHEN K1220604 9 cm, nelipnus, Tefal TEFK1220604
Daržovių peilis CLASSIC LINE, WMF
Outlet
27,99 € –20 %
22,23 €
WM1874516030
Daržovių peilis KINEO 9 cm, WMF
37,99 € –22 %
29,41 €
WM1896236032
Daržovių peilis PERFORMER 9 cm, Wüsthof
181 €
WU1061200409
Daržovių peilis GRAND GOURMET PC, WMF
66,99 € –23 %
51,25 €
WM1889466032
Daržovių peilis TWIN 7 cm, Zwilling
12 € –8 %
11 €
ZW38041070
Pjaustymo peilis CRAFTER 14 cm, Wüsthof
153 €
WU1010801614
Pjaustymo peilis URBAN FARMER 14 cm, Wüsthof
83 €
WU1025246314
Daržovių peilis CLASSIC WHITE 9 cm, Wüsthof
76 €
WU1040200409
Daržovių peilis URBAN FARMER 10 cm, Wüsthof
87,90 €
WU1025245110
Daržovių peilis DAMASCUS 9 cm, Samura
56 €
SMRSNDNOZ
Pomidorų peilis MO-V 12 cm, Samura
40 €
SMRSNMVNR
Daržovių peilis GOURMET 10 cm, Wüsthof
43 €
WU4060
Daržovių peilis GOURMET 8 cm, Wüsthof
32 €
WU1035048108
Daržovių peilis MO-V 9 cm, Samura
29,10 €
SMRSNMVNOZ
Pomidorų peilis 11 cm, juodos spalvos, Victorinox VN67833
Kaulų atskyrimo peilis TWIN GOURMET 13 cm, Zwilling ZW31600060
Up
More products

Porinis peilis - geriausias įrankis vaisiams ir daržovėms

Kas yra atpjovimo peilis?

Pjaustymo peilis yra mažas, universalus peilis aštria geležte ir smailiu galiuku. Jis turi būti kiekvienoje virtuvėje ir turi daugybę panaudojimo būdų. Peilio pavadinimas kilęs nuo to, ką jis daro - nupjauna arba nulupa išorinius vaisių ar daržovių sluoksnius.

Kam galima naudoti peilį?

Peiliai - tai labai universalūs daržovių peiliai, kurie gali būti naudingi atliekant įvairius kulinarinius darbus, pvz:

  • vaisių ir daržovių lupimas, braškių lupimas
  • pomidorų lupimas ir pjaustymas (pomidorų peiliai)
  • išskobti sėklalizdžius: iš vaisių pašalinti sėklas ar kitas kietesnes, minkštesnes, nepageidaujamas medžiagas. Nors yra specialių įrankių, skirtų išgauti kamščiams, tačiau naudojant mūsų atpjovimo peilį tai atlikti yra paprasta.
  • prieš kepimą duonos ir pyrago tešlos paviršiuje išpjauti įpjovą ar kitus raštus, kad tešla nesutrūkinėtų
  • smulkinimas ir pjaustymas kubeliais: mažesnius komponentus, pavyzdžiui, askaloninius česnakus ar česnakus, lengviau supjaustyti mažu peiliu.
  • apipjaustymas: Peilis puikiai tinka tokiems darbams kaip morkų ar salierų lapų ir stiebų apipjaustymas, riebalų, papildomų kaulų ar sausgyslių pašalinimas iš vištienos ar vėžiagyvių
  • krevečių lupimas

Norėdami geriau paruošti vaisius ir daržoves, taip pat galite išbandyti mūsų daržovių tarkavimo mašinėles, mandolinos pjaustykles ir žievelės.

Kaip išsirinkti geriausią peilį?

Ieškodami virtuvinio peilio, turėtumėte atkreipti dėmesį į:

  • patogus ašmenų ilgis: Jei turite mažesnę ranką, norėsite, kad ašmenys būtų mažesnio ilgio. Dauguma pjaustymo peilių yra 8-16 cm ilgio.
  • puikus ašmenų aštrumas: Renkantis geriausius pjaustymo peilius labai svarbu atsižvelgti į ašmenų aštrumą ir lengvą priežiūrą. Taip pat turėtumėte reguliariai galąsti ašmenis.
  • patogus sukibimas: Kad peilis būtų kuo geriau valdomas, įsitikinkite, kad jis gerai laikosi rankoje.

Svetainėje Kulina siūlome geriausius pjaustymo peilius, daržovių peilius ir pomidorų peilius iš tokių pripažintų gamintojų kaip Eva Solo, Victorinox ir " Wüsthof", įvairių dydžių ir medžiagų.

Kaip prižiūrėti peilį?

Virtuviniai peiliai yra nemaža investicija, todėl, jei norite, kad peilis tarnautų ilgai, būtinai laikykitės šių paprastų peilių valymo ir laikymo taisyklių:

  • peilius dažnai galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojame peilį valyti rankomis, nes indaplovės plovikliai gali pažeisti plieninių ašmenų paviršių
  • jei peilis turi medinę rankeną, nedėkite jo į indaplovę
  • kad medinės rankenos neišdžiūtų, reguliariai tepkite jas sėmenų aliejumi arba bičių vašku
  • peilius laikykite atskirai, kad jų ašmenys nenutrupėtų. Naudokite peilių bloką arba peilių dėklą
  • reguliariai galąskite peilį