
Išsamus produkto aprašymas
Peilis "Hard Edge" su banguotais ašmenimis idealiai tinka pjaustyti duoną ar kepinius su kieta pluta. 22 cm ilgio ašmenimis lengvai supjaustysite net didelius duonos kepalus. Dėl specialios galandinimo technologijos LZR-EDGE™ peilio geležtė, pagaminta iš aukštos kokybės kieto nerūdijančio plieno, ilgai išlieka aštri.
Kuo "Hard Edge" peiliai skiriasi nuo kitų peilių?
Peilio "Fiskars Hard Edge" geležtė pagaminta iš tvirto nerūdijančiojo plieno ir galandama naudojant specialią LZR-EDGE™ technologiją. Dėl šio apdorojimo peiliai išlieka aštrūs 4 kartus ilgiau nei kiti peiliai. Puikiai ergonomiška peilio "Hard Edge" geležtė padengta "Softouch™" medžiaga, kurios paviršius padengtas trimačiu raštu, užtikrinančiu saugų ir patogų laikymą. Peilį lengva prižiūrėti ir galima plauti indaplovėje. Jei reikia, jį galima lengvai pagaląsti galąstuvu arba akmeniu.
"Hard Edge" konditerinio peilio Fiskars privalumai ir specifikacijos:
- unikalus aštrumas kasdieniam pjaustymui
- ilga dantyta geležtė, kad būtų lengva pjaustyti duoną ir kitus kepinius
- unikali "LZR Edge" technologija užtikrina ilgalaikį ašmenų aštrumą - peilis tarnauja iki 4 kartų ilgiau
- geležtė pagaminta iš aukštos kokybės japoniško nerūdijančio plieno, kurio kietumas HRC 52
- ergonomiška rankena su 3D tekstūra, užtikrinanti maksimalų pjovimo komfortą
- praktiška pirštų apsauga
- suomijos dizainas
- ekologiška kartoninė pakuotė su minimaliu plastiko kiekiu
- cATRA laboratorijoje išbandytas didelis peilių aštrumas
- galima plauti indaplovėje
- ašmenų ilgis 22 cm
Papildomi parametrai
Prekinis ženklas: | Fiskars |
---|---|
Kategorija: | Duonos peiliai |
Svoris: | 1.5 kg |
EAN: | 6424002011583 |
Dydis: | 22 cm |
Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
Informacija apie produktą: | Galima plauti indaplovėje |
Produkto tipas: | Duonos peilis |
Medžiaga: | Nerūdijantis plienas |
Ašmenų ilgis: | 22 cm |
Spalva: | Juoda |
Kolekcija: | Fiskars Hard Edge |
Gamintojas: | Fiskars |
Produkto kodas: | FISK1054945 |
EAN: | 6424002011583 |

Be the first who will post an article to this item!