4 items total
Šaukštelis medui INGENIO WOOD K2305814, 17,5 cm, Tefal TEFK2305814
Kiaušinių žnyplės O-TONGS, 2 vnt. rinkinys, Joseph Joseph JS20121
Daržovių skutiklis, raudonos spalvos, plastikinis, WMF WM1877006230

Kiti virtuvės įrankiai - gaminkite kaip profesionalas

Kas yra virtuvės įrankiai?

Kaip tikriausiai gerai žinote, virtuvės įrankiai - tai rankiniai prietaisai, dažniausiai naudojami virtuvėje maistui ruošti - visus juos rasite svetainėje Kulina, kategorijoje " Virtuvės įranga", tačiau čia taip pat rasite papildomų virtuvės įrankių, kurie palengvina maisto gaminimą, kepimą, valymą ir laikymą. Net ir paprasčiausius darbus, pavyzdžiui, makaronų sijojimą ar sausų ingredientų matavimą, gali būti sudėtinga atlikti neturint tinkamos virtuvės įrangos ir indų, todėl įsitikinkite, kad turite visą reikiamą įrangą. Čia taip pat galite perskaityti mūsų apsipirkimo vadovą apie 10 būtiniausių virtuvės reikmenų.

Mūsų virtuvės įrankių kolekcijoje yra visko - nuo mezoninų iki paprastų įrankių, pvz., žirklių. Svetainėje Kulina galite įsigyti visų virtuvei reikalingų reikmenų iš geriausių prekių ženklų, pvz WMF, Zwilling, Eva Solo, , ir kt.

Kokių tipų virtuvės įrankių galima įsigyti ir kam jie skirti?

Svetainėje Kulina galima rasti daugybę virtuvės įrankių, kai kurie iš jų išvardyti toliau:

  • Skardinių atidarytuvai: Jie perpjauna skardinės dangtelį, kad ją atidarytų.
  • Nuluptuvai: Tai virtuvės įrankis, kuriuo lengvai pašalinama išorinė vaisių ir daržovių odelė arba žievelė.
  • Virtuvinės žirklės: Šie universalūs įrankiai naudojami virtuvėje atliekant įvairias užduotis, įskaitant mėsos kirpimą, žolelių pjaustymą ir pakuočių atidarymą.
  • Mėsos plaktukai: Jais mėsa išlyginama arba mušama, kad taptų minkštesnė.
  • Valcavimo smeigtukai: Tai įrankiai, skirti tešlai išlyginti ir iškočioti kepimui ar kepimui.
  • Minosvaidžiai: Šie įrankiai naudojami maisto produktams, ypač prieskoniams ir žolelėms, smulkinti ir malti.
  • Flambavimo įrankis: Tai efektingas kulinarinis metodas, kai alkoholio pagrindu pagaminti skysčiai sudeginami maiste, siekiant suteikti jam skonį ir jį parodyti.
  • Garų krepšiai: Juose daržovės, jūros gėrybės ar kiti maisto produktai verdami garuose, dedant juos į krepšį virš verdančio vandens.
  • Virtuvinės žnyplės taip pat yra universalus kulinarinis įrankis, naudojamas įvairiems patiekalams laikyti, apversti ir patiekti.
  • Mezzalūnai: Šiais lenktais peiliais dviem rankomis pjaustomos žolelės, daržovės ir kiti daiktai.
  • Galiausiai turime mėsos iešmai tai ilgos medinės ir (arba) metalinės lazdelės, naudojamos mėsos ar daržovių patiekalams siūti ir kepti.