Kiaurasamčiai, koštuvai ir piltuvėliai

2 items total

Gertuvės, sieteliai ir piltuvėliai - privaloma virtuvės įranga

Gertuvės, sieteliai ir piltuvėliai yra būtini virtuvės reikmenys (žr. mūsų pirkinių vadovą apie 10 būtinų virtuvės reikmenų čia). Jų prireiks įvairioms virtuvės užduotims atlikti, todėl įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamus priedus, atitinkančius jūsų poreikius.

Kuo skiriasi durklas nuo sietelio?

Tiek ąsočiuose, tiek sietelyje yra skylutės, naudojamos skysčiams iš maisto išpilti po maisto gaminimo ar plovimo. Pagrindinis skirtumas tarp jų yra tas, kad durklas paprastai yra didesnis dubens formos įrankis su didesnėmis skylėmis sienelėse ir dugne, neretai jis turi kojeles, kuriomis jį galima dėti į kriauklę, o sietelis yra dubens formos prietaisas, bet su smulkiomis akutėmis, dažnai turintis ilgą rankeną viename gale ir mažą kitoje pusėje, kad galėtumėte jį pakabinti virš puodo arba laikyti. Mažas sietelis gali būti naudojamas didesniam filtravimui ir daržovių tyrės gamybai. Vis dėlto, abu jie gali būti naudojami makaronams nusausinti!

Kita vertus, piltuvėliai naudojami skysčiams ar smulkiagrūdėms medžiagoms nukreipti į indus su mažomis angomis. Piltuvėlis naudojamas tam, kad skystis kuo mažiau išsilietų perpilant jį į talpyklą. Piltuvėlį galite naudoti naminėms sultims (pvz., aviečių sultims), tinktūroms ir likeriams gaminti. Naminei uogienei supilstyti į stiklainius galima naudoti plačiakaklį piltuvėlį.

Kaip išvalyti sietelį?

Gali atrodyti, kad išvalyti sietelį sunku, ypač jei jo plieninis tinklelis yra gana smulkus. Bus lengviau, jei sumaišysite šiek tiek šilto vandens su keliais lašais indų ploviklio ir maždaug 15 minučių pamirkysite sietelį virtuvės dubenyje. Tada jį nuplaukite, kad pašalintumėte muiluotą vandenį. Tačiau venkite naudoti chlorą, baliklį ar itin karštą vandenį, nes jie gali pažeisti nerūdijantį plieną ir sukelti rūdžių atsiradimą. Be to, stenkitės plauti sietelį iškart po naudojimo, kad būtų lengviau valyti.

Į ką turėtumėte atsižvelgti pirkdami durklą ar sietelį?

Pirkdami virtuvinį sietelį ar sietelį įsitikinkite, kad atsižvelgėte į šiuos dalykus:

Medžiaga:

Bambukas, plastikas ir nerūdijantis plienas - tai tik keletas medžiagų, iš kurių gaminami rinktuvai, sieteliai ir piltuvėliai. Įsitikinkite, kad pasirinkta medžiaga yra saugi maistui, labai patvari ir atspari rūdims. Atminkite, kad iš prastos kokybės, pigaus plastiko, naudojamo aukštoje temperatūroje, gali išsiskirti kenksmingų medžiagų, todėl Kulina siūlome tik sertifikuotas, maistui saugias medžiagas be BPA.

Dydis:

Pagalvokite, kiek maisto paprastai gaminate. Jei gaminate daug makaronų, nes turite didelę šeimą, arba jei vakarienei paprastai ruošiate didelį kiekį daržovių, jums gali prireikti didesnio durklo.

Jei mėgstate makaronus, taip pat galite išbandyti mūsų makaronų puodus, kurie turi prie jų priderintus ąsočius, į kuriuos telpa ir iš kurių galima nusausinti didelį kiekį makaronų. Jei rūpinatės savo sveikata, jus taip pat gali sudominti mūsų siūlomi garų puodai ir garų puodų įdėklai, kurie padės garuose virti daržoves - taip išsaugosite daugiau maistingųjų medžiagų nei virdami daržoves vandenyje.

Tinklelis / skylės:

Kiekviename durtuve ar sietelyje yra skirtingo dydžio skylės. Smulkesnio akučių tipo filtras gali būti naudojamas vaisių ir daržovių mišiniams ir pasižymi didele filtravimo funkcija. Gertuvės turi didesnes skylutes, todėl jomis negalite plauti, pavyzdžiui, grikių kruopų. Pagalvokite, kokį maistą paprastai gaminate, ir pasirinkite geriausiai jūsų poreikius atitinkantį priedą.

Svetainėje Kulina rasite platų aukščiausios kokybės durtuvų, sietų, durtuvų šaukštų, piltuvėlių, piltuvėlių ir šaukštų su skylutėmis pasirinkimą, kuriuos gamina tokie žinomi gamintojai kaip Koziol, WMF, ir Joseph Joseph. Patikrinkite mus!