odpocet
3 dienos
12 už valandų
13 už minučių
7 už sekundžių

Alyvuogių aliejai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
24 iš viso prekių
ESTOUBLON Išvalyti filtrus
217733 tapenada z cernych oliv 130 g estoublon
Naujiena
8,50 €
EST031584
217718 bio balzamikovy ocet 200 ml estoublon
Naujiena
24 €
EST010576
217754 zelene olivy lucques aop 200 g estoublon
Naujiena
11 €
EST031586
217691 bio ocet z cerveneho vina 100 ml estoublon
Naujiena
21 €
EST010574
217769 zelene olivy picholine 200 g estoublon
Naujiena
12,50 €
EST031583
217688 bio balzamikovy ocet 500 ml estoublon
Naujiena
35 €
EST010578
217736 balzamikovy ocet 100 ml estoublon
Naujiena
23,50 €
EST010691
217772 bio ocet z cerveneho vina 500 ml estoublon
Naujiena
24 €
EST010579

Alyvuogių aliejus – skystas jūsų virtuvės auksas.

Alyvuogių aliejus – tai sveikos virtuvės pagrindas ir nepakeičiamas ingredientas kiekvienam, kuris mėgsta Viduržemio jūros skonį. Dėl savo švelnaus, bet kartu ir ryškaus skonio jis suteikia patiekalams gilumo, išryškina jų natūralų aromatą ir suteikia malonią tekstūrą. Nesvarbu, ar jį naudojate gamindami, kepdami ar gardindami, su kokybišku alyvuogių aliejumi savo patiekalus pakylėsite į aukštesnį lygį.

Kam galima naudoti alyvuogių aliejų?

  • salotoms, makaronams ir keptoms daržovėms pagardinti
  • mėsai ir žuviai marinuoti
  • duonai ir fokačoms kepti
  • šaltiems padažams ir užtepėlėms gaminti
  • prieš patiekiant patiekalams pagardinti

Geriausi alyvuogių aliejai

Jei ieškote tikrai išskirtinio alyvuogių aliejaus, rekomenduojame Estoublon, Plantin ir Gusti Modena prekių ženklų produktus. Jie siūlo aukščiausios kokybės šaltai spaustus aliejus, kurie išsaugo maksimalų maistinių medžiagų kiekį, puikų skonį ir nuostabų aromatą. Tai puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam mėgautis tikra kokybe kiekviename kąsnyje.

Patarimas pabaigai

Puikus alyvuogių aliejus taip pat vertas puikaus priedo – rekomenduojame jį derinti su kokybiška druska, šviežia duona ir patiekti ant stilingų serviravimo indų kartu su kitais skanėstais. Tai padės net paprastą pasisėdėjimą su draugais paversti nepamirštama gurmaniška patirtimi.