odpocet
0 už x dienų
15 už valandų
59 už minučių
21 už sekundžių

Universalios keptuvės

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
26 iš viso prekių
Tefal Išvalyti filtrus
Keptuvių rinkinys INTUITION B817S255, 2 vnt. rinkinys, Tefal TEFB817S255
Keptuvė nelipnia danga INGENIO UNLIMITED L7630632, 28 cm, Tefal TEFL7630632
Keptuvė SIMPLE COOK 24 cm, nelipnia danga, sustiprinta titanu, Tefal TEFB5560453
Keptuvė nelipnia danga ULTIMATE G2680272 20 cm, Tefal
30,71 €
TEFG2680272
Keptuvė nelipnia danga INTUITION B8170444 24 cm, Tefal
20,51 €
TEFB8170444
Keptuvė nelipnia danga ULTIMATE G2680472 24 cm, Tefal
36,85 €
TEFG2680472
Keptuvė nelipnia danga INGENIO UNLIMITED L7630302, 22 cm, Tefal TEFL7630302
Neprideganti keptuvė INGENIO UNLIMITED L7630432 24 cm, Tefal TEFL7630432
Keptuvė nelipnia danga Ultimate G2687772 26 cm, su snapeliu, Tefal TEFG2687772
166163 univerzalni panev ultimate g2680672 28 cm tefal
42,93 €
TEFG2680672
Keptuvė SIMPLE COOK 30 cm, nelipnia danga, sustiprinta titanu, Tefal TEFB5560753
Keptuvė SIMPLE COOK 28 cm, nelipnia danga, sutvirtinta titanu, Tefal TEFB5560653
Keptuvė nelipnia danga ULTIMATE G2680772 30 cm, Tefal
48,19 €
TEFG2680772
Up
Daugiau produktų

Keptuvės – kuriose keptuvėse geriausia kepti?

Keptuvės yra būtinos kiekvienoje virtuvėje. Dažniausiai pasitaikantys keptuvių tipai yra aliumininės, nerūdijančio plieno, varinės arba ketaus keptuvės. Kiekviena medžiaga turi savo savybių ir pranašumų, apie kuriuos galite paskaityti žemiau arba mūsų išsamiame keptuvių vadove čia.

Kokios yra geriausios keptuvės ir kokiam maisto tipui jos tinka?

  • Nerūdijančio plieno keptuvės: beveik visų rūšių maistui, kurį norite kepti, skrudinti ar apkepti. Jos yra praktiškai nesunaikinamos, o medžiaga užtikrina puikų šilumos paskirstymą.
  • Aliuminės keptuvės geriausiai tinka kepti atskiroms mėsos porcijoms, kepsniams, mėsainiams arba kepti kiaušinius. Aliuminės keptuvės yra lengvos ir labai gerai paskirsto šilumą, tačiau atminkite, kad jos nelabai gerai išlaiko šilumą, todėl, įdėjus maistą į karštą keptuvę, temperatūra svyruos.
  • Ketaus keptuvės geriausiai tinka kepsniams, taip pat įvairių rūšių maisto kepimui ir skrudinimui. Vis dėlto turėtumėte atsiminti, kad nenaudokite jų maistui, pavyzdžiui, pomidorams ir kitiems rūgštiems ingredientams, švelniai žuviai, kiaušiniams ar lipniems desertams.
  • Vario keptuvės greitai įkaista ir atvėsta, gražiai atrodo ir yra puikus bet kurios virtuvės akcentas. Jos idealiai tinka gaminti patiekalus, kuriems reikia pastovios šilumos ir tikslaus temperatūros reguliavimo (žuviai, padažams ar saldumynams, pavyzdžiui, karamelei), tačiau jų negalima naudoti su rūgščiais ingredientais, tokiais kaip citrinų sultys, vynas ar pomidorai.

Tinkamos keptuvės pasirinkimas taip pat priklauso nuo to, kokį maistą dažniausiai kepate, kokio tipo viryklę naudojate ir kiek žmonių dažniausiai gaminate. Taip pat galite peržiūrėti mūsų wok keptuvių ir grilio keptuvių pasirinkimą.

Ar keptuvės su nepridegančia danga tinka kepti ir kodėl jų nemėgsta profesionalūs virėjai?

Su nepridegančia danga padengtomis keptuvėmis labai patogu ir lengva naudotis, o daugelis žmonių jas noriai naudoja įvairiems kulinariniams tikslams, įskaitant kepimą, skrudinimą ar troškinimą. Vis dėlto turite žinoti, kad jos paprastai yra labai subtilios ir lengva sugadinti jų nepridegančią dangą naudojant netinkamus virtuvės įrankius arba per stiprias abrazyvines chemines medžiagas. Štai kodėl profesionalūs virėjai jų nenaudoja profesionaliose virtuvėse ar restoranuose, kur keptuvės nuolat naudojamos.

Kokybiškos keptuvės su nepridegančia danga vis dar yra puikūs įrankiai naudoti namuose, o nerūdijančio plieno ir nepridegančių savybių derinys idealiai tinka visų tipų namų virėjams, įskaitant visiškus pradedančiuosius. Naudokite keptuves su nepridegančia danga, ypač kiaušinių patiekalams, daržovėms, paukštienai ir švelniai žuviai.

Viskas apie keptuves su nepridegančia danga

Kaip dažnai reikėtų keisti keptuves su nelimpančia danga?

Remiantis bendromis taisyklėmis, jas reikėtų keisti maždaug kas penkerius metus, tačiau kartais reikėtų apžiūrėti savo keptuvę ir, jei pastebėsite, kad ji deformuota, subraižyta ar pakeitusi spalvą, turėtumėte nedelsiant nustoti ją naudoti.

Kokios keptuvės yra geriausios?

„Kulinoje“ rasite daug patikimų, aukštos kokybės keptuvių iš žinomų gamintojų, tokių kaip Zwilling, Fissler, Woll arba WMF. Pasirinkimas priklauso nuo to, kokią medžiagą pageidaujate ir kiek pinigų norite investuoti į savo keptuvę. Pasirinkite Tefal, jei ieškote nebrangios keptuvės su nelimpančia danga, arba rinkitės de Buyer, jei galite sau leisti aukščiausios kokybės keptuvę iš legendinio Prancūzijos gamintojo.

Kaip prižiūrėti savo keptuves?

Kiekviena medžiaga turi savo specifiką, todėl reikalauja individualios priežiūros:

  • keptuvėms su nelimpančia danga naudokite tik silikoninius įrankius;
  • visada plaukite keptuves rankomis, nenaudokite stiprių valiklių ar abrazyvinių medžiagų;
  • nusausinkite keptuves iškart po plovimo;
  • venkite didelių temperatūros pokyčių (niekada nedėkite karštos keptuvės po šaltu vandeniu);
  • stenkitės vengti rūgštaus maisto ir aerozolinių purškalų, skirtų kepti,
  • išdžiovinę patepkite keptuvę plonu aliejaus sluoksniu,
  • laikykite keptuves tinkamai.
Viskas apie tinkamą keptuvių priežiūrą