Triufelių užtepėlė 100 g, keptas artišokas, PLANTIN
Code: PLA3237850002602100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- užtepėlė su 5 % vasarinių triufelių, kurių subtilus aromatas ir skonis tradicinį artišokų padažą paverčia gurmanišku potyriu
- smulki tekstūra, todėl ją galima naudoti įvairiai - nuo paprastų užkandžių iki sudėtingų receptų
- ant grotelių kepti artišokai suteiks užtepėlei sodraus, žemiško skonio ir švelnios tekstūros, kuri lengvai tepasi
- idealiai tinka kaip prabangus šventinis užkandis, kuris svečius sužavės unikaliu skonių deriniu
- tinka tepti ant traškių bagučių, crostini ar sausainių, kur išryškėja savitas skonis
- jis taip pat tinka kaip makaronų ar rizoto ingredientas, kurio skonis dėl triufelių natų tampa nepakartojamas
- artišokų ir triufelių derinys sukuria sodrų aromatą, kuris puikiai dera su sausu baltuoju vynu
- viename gaminyje sujungtos Viduržemio jūros regiono tradicijos ir prancūziška elegancija
- sudėtyje yra tik kruopščiai atrinktų ingredientų, užtikrinančių aukštą kokybę ir išskirtinį skonį
- ilgas galiojimo laikas užtikrina, kad jo visada turėsite po ranka netikėtomis akimirkomis, kai norėsite nustebinti savo kulinariniais įgūdžiais
- puiki dovana gurmanams ir unikalių skonių mėgėjams, vertinantiems tradicinių ingredientų ir naujovių derinį
Papildoma informacija:
- kiekis: 100 g
- sudėtis: artišokas 68 %, rapsų aliejus, vasariniai trumai (Tuber aestivum) 5 %, juodųjų trumų sultys (Tuber melanosporum), druska, česnakas, koncentruotos citrinų sultys, bazilikas, antioksidantas ir rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330
- gamybos šalis: Prancūzija
Additional parameters
| Category: | Padažai |
|---|---|
| Weight: | 0.22 kg |
| EAN: | 3237850002602 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | PLANTIN |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment