Triufelių pasta 120 g, vasarinis triufelis, PLANTIN
Code: PLA3237855423945100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- triufelių pasta tinka kaip makaronų, rizoto ar padažų sudedamoji dalis, nes ji sustiprina natūralų kitų ingredientų skonį
- dėl savo intensyvumo jis taip pat puikiai tinka prie ant grotelių keptos mėsos ar daržovių, kur išryškėja triufelių savybės
- sudėtyje yra 73 % vasarinių triufelių, kurie suteikia intensyvaus natūralaus skonio ir aromato, išryškinančio bet kokį patiekalą
- dėl minkštos, lengvai tepamos tekstūros puikiai tinka tepti pyragaičiams ar crostini
- praktiškoje 120 g pakuotėje yra pakankamas kiekis pakartotiniam naudojimui netaupant porcijų
- natūralus aromatas papildo turtingą triufelių skonį ir sukuria harmoningą ir autentišką patirtį
- dėl intensyvaus skonio jį galima naudoti nedideliais kiekiais, todėl jis yra labai ekonomiškas ir efektyvus
- praktiška pakuotė užtikrina ilgą šviežumą ir patogų laikymą, todėl visada galėsite jį turėti po ranka
- idealiai tinka triufelių mėgėjams, norintiems paragauti autentiškų ir kokybiškų triufelių
- į jūsų virtuvę atneša autentišką prancūzų gastronomijos skonį ir atveria duris kūrybiškam maisto gaminimui
- paprasta naudoti, nes per kelias minutes paruošite aukščiausios kokybės patiekalą be sudėtingų procedūrų
- puiki dovana gurmanams, vertinantiems aukščiausios kokybės ingredientus ir jų bekompromisę kokybę
Papildoma informacija:
- sudėtis: 120 g
- sudėtis: vasariniai triufeliai (Tuber Aestivum) 73%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, vasarinių trumų sultys 8%, druska, natūralus aromatas
- gamybos šalis: Prancūzija
Additional parameters
| Category: | Padažai |
|---|---|
| Weight: | 0.29 kg |
| EAN: | 3237855423945 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | PLANTIN |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment