Triufelių pasta 120 g, juodasis triufelis, PLANTIN
Code: PLA3237855424508100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- triufelių pasta tinka kaip padažų, marinatų ar rizoto sudedamoji dalis, kuri sustiprina natūralų ingredientų skonį
- tinka greitam maisto ruošimui, kai norite be vargo sukurti rafinuotos virtuvės įspūdį
- didelė triufelių koncentracija derinama su moderniais gastronomijos metodais - universalus produktas kiekvienai virtuvei
- sudėtyje yra 82 proc. žiemos triufelių, todėl jis pasižymi intensyviu ir autentišku skoniu, kuris patiks kiekvienam gurmanui
- patogioje 120 g pakuotėje galima paruošti pakankamą porciją didesniems kulinariniams eksperimentams ar šventinėms vaišėms
- sodri ir kreminė tekstūra leidžia lengvai naudoti kaip užtepėlę ant kepinių ar priedą prie makaronų
- žieminiai trumai pasižymi sodriu skoniu ir žemės natomis, suteikiančiomis patiekalams nepakartojamą charakterį
- natūralus aromatas sustiprina autentišką triufelių skonį ir paverčia šią pastą tikra kulinarine patirtimi
- dėl intensyvaus skonio užtenka nedidelio kiekio - ekonomiškas ir ilgai išliekantis
- puiki dovana triufelių mėgėjams ir puikių patiekalų mėgėjams, vertinantiems aukščiausią kokybę
Papildoma informacija:
- sudėtis: 120 g
- sudėtis: žieminiai trumai 77% (muskato trumai 64% (Tuber brumale) ir juodieji triufeliai 36% (Tuber melanosporum)), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, muskato trumų sultys 5% (Tuber brumale), natūralus aromatas, druska. Sudėtyje gali būti: pieno, garstyčių, kiaušinių pėdsakų.
- gamybos šalis: Prancūzija
Additional parameters
| Category: | Padažai |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | PLANTIN |
| Margin-category: | A |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment