serviravimo padėklai

2 items total

Padėkliukai patiekalams ir gėrimams - elegantiškas judrumas

Serviruočių padėkliukai puikiai tinka, jei valgomojo stalas yra toli nuo virtuvės arba jei gėrimus dažnai patiekiate svetainėje ar terasoje. Juos galite naudoti stiklinėms, karfoms, lėkštėms ar užkandžiams gabenti.

Padėkliukai praverčia, kai serviruojate stalą, pusryčiaujate lovoje, karštomis vasaros naktimis būnate terasoje arba mėgaujatės arbata ir sausainiais skaitydami knygą. Jie taip pat nepakeičiami, jei rengiate vakarėlius ir vaišinate naminiais kokteiliais!

Į ką turėčiau atkreipti dėmesį pirkdamas serviravimo padėklą?

Prieš įsigydami serviravimo padėklą, turėtumėte pagalvoti apie keletą dalykų. Skirkite šiek tiek laiko serviravimo padėklo dydžiui apsvarstyti. Jei norite reguliariai naudoti didelį padėklą, kuriame yra daug vietos puodeliams, stiklinėms ir lėkštėms, rinkitės didelį padėklą, kuriame yra daug vietos puodeliams, stiklinėms ir lėkštėms.

Rinkitės tokį serviravimo padėklą, kurį drąsiai nešiosite arba kuris turi patogias rankenas, nesvarbu, ar norite gabenti vandens ąsočius, viskio taures, ar vandens karfas, kurios gali būti gana sunkios. Taip pat galite rinktis padėklą aukštesniais apvadais. Mažiausiai norite, kad paslystumėte ir išpilstytumėte maistą ant žemės arba ant savęs, nes nesugebėjote išlaikyti padėklo.

Dar vienas veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti, yra tai, koks tvirtas yra dėklas. Įsitikinkite, kad padėklas išlaikys ant jo dedamą maistą ir gėrimus.

Padėkliukai praverčia ne tik patiekti gėrimus terasoje ar atnešti stiklines prie valgomojo stalo, bet juos taip pat būtina turėti, jei norite nustebinti savo mylimąjį pusryčiais į lovą.

Svetainėje Kulina rasite įvairių formų, matmenų ir dizaino serviravimo padėklų. Kad pirkimas jums nekeltų daug streso, atrinkome fantastiškus, patvarius ir elegantiškus padėkliukus iš tokių pirmaujančių prekių ženklų kaip Blomus, Bitz, ir Continenta.

Kaip valyti medinį serviravimo padėklą?

Mūsų serviravimo padėklų kategorijoje yra daug įvairių medinių serviravimo padėklų, todėl labai tikėtina, kad išsirinksite vieną iš jų. Taip pat turėtumėte įsitikinti, kad žinote, kaip jį valyti.

Visada įsitikinkite, kad viską nuvalėte švariu, drėgnu rankšluosčiu. Nepalikite nešvaraus padėklo per naktį. Kartkartėmis pagardinkite padėklą kaip ir pjaustymo lenteles - lašeliu aliejaus arba vaško.