Platus peilis KAPPA 10 cm, sidabro spalvos, Güde
Code: GUDE76410100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- peilis trumpais ašmenimis profesionaliems virėjams ir mėgėjams
- kasdieniam naudojimui virtuvėje mėsai, dešrelėms, daržovėms pjaustyti ir įvairiems maisto ruošimo darbams
- atitinka reikalavimus, keliamus naudojimui gastronomijoje
- rankomis nukaltas iš vieno aukštos kokybės X50CrMoV15 nerūdijančiojo plieno gabalo, kurio optimalus kietumas pagal Rokvelo skalę yra 57-58 HRC
- po kalimo atliekama daugiau kaip 30 rankinių operacijų
- grūdinimas -80 °C temperatūroje, kad būtų pasiektas labai didelis kietumas, išlaikant didelį lankstumą
- 33° šlifavimo kampas užtikrina aštrumą ir stabilumą vienu metu
- ergonomiškos formos rankena su išgaubtu galu, kad darbas visada būtų saugus
- rankų darbo gamyba užtikrina neprilygstamą kokybę ir tikslumą
- visiškai metalinė konstrukcija užtikrina puikų balansą, kad darbas būtų ilgalaikis ir nevargintų rankų
- dalis RED DOT DESIGN AWARD apdovanojimą pelniusios virtuvinių peilių serijos KAPPA
- kiekvienas peilis supakuotas į ekologišką pakuotę
- galima plauti indaplovėje
Papildoma informacija:
- geležtės ilgis: 10 cm
- geležtės medžiaga: chromo molibdeno vanadžio plienas (X50CrMoV15)
- rankenos medžiaga: chromo molibdeno vanadžio plienas (X50CrMoV15)
Additional parameters
| Category: | Drožimo peiliai |
|---|---|
| Weight: | 0.131 kg |
| EAN: | 4006214076448 |
| Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
| Informacija apie produktą: | Galima plauti indaplovėje |
| Produkto tipas: | Specialūs peiliai |
| Medžiaga: | Nerūdijantis plienas |
| Ašmenų ilgis: | 10 cm |
| Spalva: | Sidarbrinė |
| Kolekcija: | Güde Kappa |
| Margin: | D |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | Güde Solingen |
| Margin-category: | B |
KULINA | Güde knives from Solingen
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment