Migdolai nugos ir karameliniame šokolade MAXIMUM 200 g, LYRA
Code: LYR8588005188685100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- šviežiai skrudinti migdolai, padengti migdolų riešutais ir pienišku karameliniu šokoladu, - tai prabangus traškios tekstūros ir išskirtinio šokolado skonio derinys
- kiekvienas dražė - tai valandą trunkančio gamybos proceso rezultatas, kai riešutai dengiami sluoksnis po sluoksnio, taip užtikrinant tolygų ir kokybišką šokolado sluoksnį
- naudojamos "Fino de Aroma" kakavos pupelės, kurios yra vienos geriausių pasaulyje, užtikrina intensyvų ir sudėtingą skonį
- praktiška 200 g pakuotė idealiai tinka dalytis arba dovanoti riešutų ir šokolado mėgėjams
- natūrali formulė be dirbtinių ingredientų garantuoja gryną ir autentišką patirtį kiekviename kąsnyje
- didelis kakavos kiekis (ne mažiau kaip 31 %) suteikia intensyvaus šokolado pojūčio
- dėl elegantiškos pakuotės šis produktas tinka kaip prabangi dovana įvairiomis progomis
- idealiai tinka gurmanams, ieškantiems naujų skonio potyrių ir derinių
- remti vietos gamybą ir Slovakijos kokybiško šokolado gamintoją
Maistinė vertė 100 g:
- energinė vertė: 2487 kJ / 596 kcal
- riebalai: 43 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 18 g)
- angliavandeniai: 40 g (iš jų cukrų 37 g)
- baltymai: 9,9 g
- skaidulos: 4,3 g
- druskos: 0,11 g
Papildoma informacija:
- svoris: 200 g
- sudėtis: migdolai (26%). Pieniškas šokoladas (72 %) - cukrus, kakavos masė, pieno milteliai, karamelizuotas cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų kiekis ne mažesnis kaip 31 %.
- alergenai: pienas, riešutai, soja
- gamybos šalis: Slovakija
Additional parameters
| Category: | Riešutai su šokoladu |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Produkto tipas: | Sveikas maistas |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | LYRA |
| Margin-category: | A |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment