odpocet
6 už x dienų
6 už valandų
31 už minučių
26 už sekundžių

Japoniški peiliai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
16 iš viso prekių
Ruda Išvalyti filtrus
Japoniškas Santoku peilis 17 cm, Victorinox
87,99 €
VN6852017G
Japoniškas šefo peilis PETTY 15 cm, Dellinger
222 €
DNGRSXL9302
Šefo peilis BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
Daržovių peilis SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Pjaustymo peilis KITA NORTH DAMASCUS, 20,5 cm, Dellinger DNGRSXLKH134
Šefo peilis GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH166
Japoniškas šefo peilis KANETSUGU MIYABI ISSHIN, 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Japoniškas šefo peilis SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 €
DNGRSXL9309
Daržovių peilis NAKIRI 17 cm, Dellinger
31,70 €
DNGRSXLPO2500200
Japoniškas daržovių peilis SEBRA 17,5 cm, Forged
73,64 €
FORGEDSDV623460
Japoniškas peilis CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, rudos spalvos, Güde GUDEDA774216
Japoniškas peilis YANAGIBA 24 cm, ruda, Lion Sabatier
39,29 €
LS3502344
Šefo peilis CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
178 €
DNGRSXLKH108

Japoniški peiliai: tradicijų ir preciziškumo derinys

Japoniški peiliai visame pasaulyje vertinami dėl savo išskirtinio aštrumo, lengvumo ir estetiško dizaino. Jų gamyba remiasi ilgomis kalvystės meno tradicijomis, kurios Japonijoje vystėsi šimtmečius. Šie peiliai sukurti taip, kad užtikrintų maksimalų tikslumą ir efektyvumą pjaustant, todėl jie yra būtini įrankiai kiekvienoje virtuvėje.

Taip pat skaitykite

Japoniškų peilių savybės

  • Aštrumas – dėl kietesnio plieno naudojimo japoniški peiliai pasižymi išskirtiniu aštrumu, leidžiančiu itin tiksliai pjaustyti.
  • Lengvumas – plonesnės geležtės ir ergonomiškos rankenos užtikrina lengvą valdymą ir mažesnį nuovargį ilgai naudojant.
  • Estetika – dažnai pagaminti iš Damasko plieno, kuris atrodo labai stilingai, arba puošiami tradicinėmis japoniškomis kalimo technikomis, todėl japoniški peiliai yra ne tik funkcionalūs įrankiai, bet ir meno kūriniai.

Geriausių japoniškų peilių prekės ženklai

Renkantis japonišką peilį, svarbu atkreipti dėmesį į patikimus prekių ženklus, kurie derina tradicinius amatus su šiuolaikinėmis technologijomis:

  • Dellinger – šis prekės ženklas siūlo platų japoniškos kultūros įkvėptų peilių asortimentą. Jų peiliai pasižymi aukšta kokybe, aštrumu ir patvarumu, todėl idealiai tinka tiek profesionaliems virėjams, tiek maisto gaminimo entuziastams.
  • Miyabi – įmonė, kuri derina vokišką inžineriją su japonišku meistriškumu. „Miyabi“ peiliai yra žinomi dėl savo išskirtinio aštrumo, tikslumo ir estetiško dizaino.
  • Yaxell – japonų gamintojas, turintis ilgametę tradiciją, kurio peiliai yra populiarūs tarp profesionalių virėjų visame pasaulyje. „Yaxell“ derina tradicines kalvystės technikas su šiuolaikinėmis medžiagomis, o tai užtikrina aukštą jų peilių kokybę ir našumą.

Patarimai renkantis japonišką peilį

  • Peilio tipas – apsvarstykite, kokiam tikslui dažniausiai naudosite peilį (pvz. Santoku – universaliam naudojimui, o Nakiri – daržovių pjaustymui).
  • Ašmenų medžiaga – rinkitės peilius iš kokybiško plieno, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir lengvą galandimą.
  • Rankena – ergonomiška forma ir kokybiška rankenos medžiaga užtikrina patogų suėmimą ir saugų naudojimą.

Investicija į kokybišką japonišką peilį atsiperka ne tik dėl funkcionalumo, bet ir dėl estetikos bei ilgaamžiškumo. Su šiais peiliais kiekvienas gaminimas taps malonumu ir leis pasiekti profesionalių rezultatų jūsų virtuvėje.