Jei dažnai kaitinate pieną, ruošiate švelnius padažus, naminius pudingus, glaistus ar košes, pieno virimo puodas labai palengvins jūsų darbą. Tai leidžia dirbti su jautriais ingredientais be pridegimo, maišymo ir nuolatinės priežiūros. Todėl tai idealus pasirinkimas mažiems vaikams auginantiems tėvams, saldžių pusryčių mėgėjams ar entuziastingiems namų konditeriams.
Kita vertus, jei paprastai negaminate tokio tipo patiekalų ir pieną kaitinate tik išskirtiniais atvejais, galite apsieiti be pieno virimo puodo.
Apibendrinant: kai jo reikia, jis neįkainojamas. Jei ne, drąsiai palikite jį savo įrangos sąraše.
Be pieno kaitinimo, pieno puodą taip pat galite naudoti:
- pieninės košės, pudingai ir bešamelio padažai,
- šokoladiniai glaistai ir kremai, kuriuos reikia lėtai ir švelniai ištirpinti,
- kiaušinių ir grietinėlės patiekalai, kurie kitaip lengvai susitrauktų,
- plikyta tešla vėtrungėms ar profiteroliams,
- arba jame švelniai atšildysite šaldytus maisto produktus be struktūros praradimo rizikos.




