Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 250 ml, juodasis triufelis, PLANTIN
Code: PLA3237850001643100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su juodaisiais triufeliais siūlo unikalų alyvuogių aliejaus švelnumo ir intensyvaus juodojo triufelio aromato derinį
- idealiai tinka tokių patiekalų kaip makaronai, rizotas ar ant grotelių keptos daržovės skoniui pagerinti
- dėl intensyvaus aromato pakanka įpilti nedidelį kiekį aliejaus, kad patiekalai įgautų prabangos atspalvį
- puikiai tinka kaip galutinis prieskonis ant grotelių keptai mėsai, keptai žuviai ar bulvėms
- idealiai tinka gardiems salotų padažams ruošti kartu su balzaminiu actu
- puikus būdas paprastus patiekalus paversti gurmaniškais
- triufelių aromatas suteikia patiekalams gurmaniškumo, kurį įvertins delikatesų mėgėjai
- naudokite tik paruošus patiekalą, kad išliktų subtilus triufelių aromatas ir skonio niuansai
- suteiksite skonio pojūčius, kurie paprastai būdingi aukštos kokybės restoranams, tiesiai į savo namus
- aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus yra žinomas dėl savo naudos sveikatai, įskaitant širdies sveikatos palaikymą dėl didelio antioksidantų kiekio
- ilgas galiojimo laikas ir laikymas kambario temperatūroje užtikrina patogų naudojimą virtuvėje
- ideali dovana gurmanams, norintiems mėgautis prabangiu triufelių skoniu namų virtuvėje
Papildoma informacija:
- tūris: 250 ml
- sudėtis: aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 98,9%, aromatas
- gamybos šalis: Prancūzija
Additional parameters
| Category: | Aromatizuoti aliejai |
|---|---|
| Weight: | 0.54 kg |
| EAN: | 3237850001643 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Našumas: | 0,25 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | PLANTIN |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment