Kaulų atskyrimo peilis REDO, juoda, nerūdijantis plienas, RIG-TIG
Code: RIGZ00282100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- Klasikinis RIG-TIG prekės ženklo virtuvės prietaisas lupimo peilis REDO skirtas tiksliam ir patogiam lupimui bei pjaustymui.
- dėl mažų, tvirtų nerūdijančio plieno ašmenų jis idealiai tinka detaliam daržovių, vaisių ir smulkesnių ingredientų apdorojimui
- fiksuotais ašmenimis lengva kontroliuoti pjūvį, net pjaustant kietesnius vaisius ar šalinant odelę
- peiliu galima lengvai atlikti tokius veiksmus kaip drožyba, įbrėžimai ar žaliavų grandymas
- ergonomiška "Shinogi" rankena užtikrina tvirtą sukibimą ir tikslią kiekvieno pjovimo kontrolę
- speciali rankenos konstrukcija tinka ir kairiarankiams, ir dešiniarankiams ir padeda saugiau dirbti
- išskirtinis tamsus paviršius su nedidelėmis šviesiomis dėmėmis yra dėl to, kad naudojamas perdirbtas plastikas iš pakavimo medžiagų
- gaminyje aukšta kokybė derinama su ekologija - rankena pagaminta iš perdirbto plastiko
- dėl mažo dydžio ir nedidelio svorio peilis yra puikus pagalbininkas atliekant kasdienius virtuvės darbus
- modernus ir minimalistinis peilio dizainas tinka kiekvienoje namų ir profesionalioje virtuvėje
- pagamintas iš nerūdijančio plieno ir 100 % perdirbto PP plastiko, turinčio GRS sertifikatą
Papildoma informacija:
- matmenys: 18,8 x 2,3 cm
- medžiaga: nerūdijantis plienas, 100 % perdirbtas PP plastikas pagal GRS standartą
- galima plauti indaplovėje
Additional parameters
| Category: | Skutimo peiliai |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| EAN: | 5709846031920 |
| Dydis: | 19 cm |
| Produkto tipas: | Universalus peilis |
| Medžiaga: | Nerūdijantis plienas |
| Spalva: | Juoda |
| Kolekcija: | RIG-TIG Redo |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | RIG-TIG |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment