Balzaminis actas 50 RESERVE 100 ml, Giusti
Code: GIU1048A100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- Išskirtinis balzaminis actas Giusti 50 RESERVE gaminamas tik ribotais kiekiais iš seniausių Giusti šeimos statinių.
- šis išskirtinis rezervinis leidimas gaminamas iš unikalių statinių, kurių amžius viršija 50 metų, taip užtikrinant išskirtinį skonį
- kiekvienas butelis yra rankomis apdailintas, sunumeruotas, su prabangia etikete, atspausdinta tradiciniu šriftu ir dekoruota 24 karatų auksu
- elegantiška kasetė su rankomis pučiamo stiklo pipete, skirta tiksliam dozavimui ir stilingam pristatymui
- tinka patiekti ant klasikinių patiekalų, pavyzdžiui, 36 mėnesių senumo parmidžano drožlių, braškių ar amatininkų pagamintų ledų
- idealiai tinka gardinti šviežius ir įdarytus makaronus, naminį rizotą arba patiekalui pagardinti
- puikiai papildo mėsos ar žuvies tartarų, karpačio ir žalių jūros gėrybių, tokių kaip austrės ar ceviche, skonį
- taip pat rekomenduojamas desertams, tokiems kaip panna cotta, maskarponė ar tamsusis šokoladas, nes padidina jų intensyvumą
- kelis lašus taip pat galima duoti atskirai kaip virškinimo priemonę, kad būtų galima lėtai mėgautis po valgio
- skonis harmoningas, intensyvus vaisių ir medienos skonis, ryškus saldžiarūgštis balansas ir turtingas aromatas
- actas brandinamas istorinėse XIX a. statinėse, pagamintose iš skirtingų medžio rūšių, kad įgytų kompleksinį charakterį
Papildoma informacija:
- tūris: 100 ml
- sudėtis: 100 % misa iš virtų vynuogių, jokių priedų, tik natūralus nokinimas ir kruopštus meistriškumas
Additional parameters
| Category: | Balzaminiai actai |
|---|---|
| Weight: | 1.19 kg |
| EAN: | 8006911003415 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Medžiaga: | Stiklas |
| Našumas: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment