Balzaminis actas 50 g, perlai, Giusti
Code: GIUG22100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- modenos balzaminio acto perlai - tai maži juodi želatininės konsistencijos rutuliukai, primenantys ikrus
- yra sukurti naudojant modernų sferifikacijos metodą, kurio dėka balzaminis actas yra apgaubtas smulkia želatinos membrana
- jie tinka kūrybiškoms ir modernioms virtuvėms, kur jie skoningai ir vizualiai papildo įvairius patiekalus
- jie puikiai išsiskiria su rizotu, kuriam suteikia elegantišką rūgštinį kontrastą ir kartu yra išskirtinis dekoratyvinis elementas
- jie taip pat puikiai tinka sūrio lėkštėse, kur papildo minkštą brie ir brandintą parmezano sūrį
- puikiai tinka prie jautienos filė arba tartarų, kur sukuria įdomų skonių ir tekstūrų kontrastą
- juos taip pat galima naudoti užkandžiams iš kiaušinių, daržovių ar sūrio, pavyzdžiui, tapams ar brusketoms
- taip pat stebina saldžiuose patiekaluose, pavyzdžiui, kaip priedas prie šokoladinių desertų, panna cotta ar ledų
- dėl savo konsistencijos jie išlieka stabilūs net ant šiltų patiekalų, nepraranda formos ir skonio
- idealiai tinka patiekti šiuolaikinėje gastronomijoje, kur jie suteikia originalią tekstūrą ir elegantišką skonio akcentą
- sudėtyje yra 86 % Modenos balzaminio acto, vandens ir tirštiklio natrio alginato, produkte yra sulfitų
- pakuotėje yra 50 g perlų, kurie supakuoti į prabangią stiklinę dėžutę su popierine pakuote
Papildoma informacija:
- sudėtis: 50 g
- Sudedamosios dalys: balzaminis actas iš Modenos 86 % (vyno actas, virta vynuogių misa), vanduo, tirštiklis: natrio alginatas. Sudėtyje yra sulfitų.
Additional parameters
| Category: | Balzaminiai actai |
|---|---|
| Weight: | 0.15 kg |
| EAN: | 8006911003545 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Medžiaga: | Stiklas |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment