Balzaminis actas 100 ml, triufelis, Giusti
Code: GIU880A100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- "Giusti" balzaminis kremas su triufeliais yra itin tirštas ir aromatingas, praturtintas intensyviu ir nepakartojamu juodųjų triufelių skoniu
- sukurtas sumaišant populiarųjį trijų žvaigždučių balzaminį actą „Giusti 3“ GOLD MEDALS ir natūralius džiovintus triufelius
- triufeliai maceruojami tiesiai medinėse statinėse kartu su balzamiku, taip sukuriamas puikiai subalansuotas ir harmoningas aromatas
- puikiai tinka mėsos patiekalams, ypač jautienos kepsniams, tartarui ar keptai filė, kuriems suteikia išskirtinio skonio
- puikiai tinka sūriams, ypač brandintiems ir kreminiams, kurių skonis elegantiškai išryškėja
- taip pat tinka naudoti ant kiaušinių - ant kiaušinienės, omletų ar Benedikto kiaušinių suteikia originalų skonio kontrastą
- puikiai tinka švieži naminiai makaronai, pavyzdžiui, tagliatelle arba tagliolini, ypač kartu su triufelių sviestu
- idealiai tinka rizotui su pievagrybiais, parmidžano kremui ar net grybų lazanijai, kur pagardina kiekvieną kąsnį
- puikiai tinka karštiems ir šaltiems patiekalams - nuo polentos su grybais iki pikantiškų pyragų ir gurmaniškų kanapių
- aromato profilis - tai slyvų uogienės ir raudonojo balzamiko vaisių derinys, kurį papildo gilios triufelių natos
- brandintas tradicinėse ąžuolo statinėse, kurios pabrėžia jo tankumą, subalansuotumą ir ilgalaikį skonį
Papildoma informacija:
- tūris: 100 ml
- sudėtis: virtų vynuogių misa, vyno actas, dehidratuoti juodieji trumai - be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir priedų
Additional parameters
| Category: | Balzaminiai actai |
|---|---|
| Weight: | 0.41 kg |
| EAN: | 8006911004399 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Medžiaga: | Stiklas |
| Našumas: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment