Balzaminis actas EXTRAVECCHIO DOP 100 ml, Giusti
Code: GIU701A100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė0 % plastiko
Product detailed description
Pagrindiniai privalumai:
- Išskirtinis balzaminis actas EXTRAVECCHIO DOP yra senovės Modenos brandinimo meno simbolis.
- actas gaminamas tik iš misos, pagamintos iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių, be pridėtinių konservantų
- brandintas ne mažiau kaip 25 metus mažose įvairių rūšių medienos statinėse pagal tradicinį perpumpavimo ir papildymo metodą
- kreminė tekstūra, didelis tankis ir išskirtinis skonis su maloniais medienos tonais ir sodriu prinokusių vaisių aromatu.
- dera su "Parmigiano Reggiano" sūriu, braškėmis arba vaniliniais ledais, kad skonis būtų harmoningas
- tinka daržovių flanams, tortelonams su rikota ir špinatais, šviežiems makaronams ar rizotui pagardinti
- taip pat puikiai tinka prie šviežių ir brandintų sūrių, kiaušinių patiekalų, baltos ir raudonos mėsos, kur sustiprina ingredientų skonį
- taip pat rekomenduojama desertams, tokiems kaip panna cotta, maskarponė, vyšnių pyragas, tamsusis šokoladas ar kreminis semifreddo
- taip pat gali būti naudojamas kaip virškinimo priemonė - keli lašai po valgio palengvins virškinimą ir užbaigs gurmanišką patirtį
- kiekvienas buteliukas yra originalus, pripildytas rankomis ir supakuotas į medinę dėžutę su metaline plokštele ir Giusti kokybės antspaudu
- buteliuko talpa - 100 ml, oficiali DOP etiketė garantuoja produkto kilmę, tradicinę gamybą ir išskirtinę kokybę
- Produktas pažymėtas Modenos tradicinių balzaminis actas konsorciumo apsaugos ženklu ir turi sertifikavimo numerį.
Papildoma informacija:
- tūris: 100 ml
Additional parameters
| Category: | Balzaminiai actai |
|---|---|
| Weight: | 1.04 kg |
| EAN: | 8006911001213 |
| Produkto tipas: | Prieskoniai |
| Medžiaga: | Stiklas |
| Našumas: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment