piltuvėliai

2 items total
Baro matavimo puodelis GRUNGE, House Doctor
26 €
HD211290813
Baro matavimo puodelis LOFT BAR, WMF
26,20 €
WM0600126030

Džiggeriai - tikslus kokteilių priedas

Kas yra kokteilių džiggeriai?

Kokteilių džiggeriai - tai barmenams naudojami matavimo įrankiai, skirti tiksliai išmatuoti ir supilti nedidelį kiekį skystų komponentų į gėrimus. Paprastai jie būna sudaryti iš dviejų mažų įvairaus tūrio kūgių, sujungtų tarpusavyje, po vieną kiekviename gale.

Svetainėje Kulina, galite rasti keletą kokteilių matavimo puodelis iš garsių gamintojų, pvz Rosendahl ir WMF.

Kuo skiriasi viengubi ir dvigubi žiguliai?

Esminis skirtumas tarp viengubo ir dvigubo jiggerio yra jų konstrukcija ir veikimo principas. Abu šie prietaisai yra baro įranga, naudojama skystoms sudedamosioms dalims matuoti ir pilti gaminant kokteilius.

Vienkartinis džiggeris - tai paprasta, tiesiašonė matavimo taurė, turinti tik vieną kamerą skysčiui laikyti ir išpilstyti. Kad būtų užtikrintas tikslus išpylimas ir matavimas, ant sienų dažnai yra vidiniai matmenys.

Dvigubame džigeryje yra du skirtingo dydžio skyriai, kuriuose galima laikyti ir matuoti skirtingus skysčio kiekius. Jie yra praktiškesni už vienkartines talpyklėles, nes barmenai gali greičiau išmatuoti skirtingus skysčio kiekius ir jiems nereikia keisti prietaisų.

Be džiggerio, jums gali prireikti ir kitų barmeno įrankių, todėl būtinai peržiūrėkite mūsų baro šaukštų, barmenų rinkinių ir kitų barmeno įrankių kolekcijas. Jei mėgstate prabangius kokteilius arba ieškote elegantiškos dovanos, taip pat turėtumėte peržiūrėti mūsų kokteilių taurių ir ilgų gėrimų taurių kolekcijas, kad galėtumėte mėgautis stilingais gėrimais.

Kodėl svarbu naudoti kokteilių matavimo puodelis?

Kokteilių ąsotį labai svarbu naudoti dėl daugelio priežasčių:

Nuoseklumas - maišytuvu užtikrinama, kad kiekvieną kartą maišant gėrimą kiekvieno ingrediento būtų dedama tiek pat. Tai ypač svarbu baruose ir maitinimo įstaigose, kur tą patį gėrimą gali gaminti keli barmenai.

Tikslumas - žiggeris užtikrina, kad kiekvienas ingredientas būtų teisingai dozuojamas, todėl jo nereikia pilti per daug arba per mažai. Nuo to priklauso ir gėrimo skonis, ir stiprumas.

Efektyvumas - Naudojant džiggerį nereikia matuoti iš akies arba naudoti matavimo šaukštų, todėl kokteilių gaminimo procesas gali būti greitesnis.