Kiti spaustuvai

12 items total
Elektrinis makaronų aparatas G20125 SFOGLIA PROF, G3Ferrari G33480325
Riešutų gliaudyklė GOURMET, WMF
21,99 € –9 %
20 €
WM1888566040
Riešutų gliaudyklė, WMF
21,99 € –9 %
Riešutų gliaudyklė, WMF
Pardavime (19 pcs)
20 €
WM1281619990
Bulvių spaustuvas PROFI PLUS, WMF
58,30 €
WM1872186030
Bulvių koštuvas, WMF
Bulvių koštuvas, WMF
Pardavime (18 pcs)
45,30 €
WM0610809990
Riešutų gliaudyklė TANNENBAUM, 17 cm, sidabrinė, Philippi PHP189010
Mėsainių suspaudėjas, Outdoorchef
20 €
ODCH1449132

Kiti virtuvės presai - dirbkite lengviau ir greičiau

Yra įvairių tipų virtuvės įrankių, kurie gali palengvinti ir pagreitinti jūsų darbą virtuvėje. Tarp jų yra įvairių rūšių virtuvinių spaustuvių, skirtų skirtingiems maisto produktams. Toliau rasite keletą iš jų:

  • Bulvių presai

Bulvių presai puikiai tinka bulvėms ir kitoms virtoms daržovėms sutrinti. Jie yra tvirti ir patikimi, pagaminti iš nerūdijančiojo plieno ir juos lengva naudoti.

  • Riešutai

Riešutkaliai - tai įrankiai, skirti riešutams atverti, sulaužant jų kevalus . Jų būna įvairių variantų, įskaitant reketus, varžtus ir svirtis. Jais taip pat galima suskaldyti krabų ir omarų kiautus, kad būtų galima pasiekti valgomą mėsą.

  • Mėsainių presai

Mėsainių presas - tai kulinarinis įrankis, naudojamas tiksliai išlyginti maltos mėsos paplotėlius, kad jie gražiai atrodytų ir tolygiai iškeptų, o mėsainiai būtų nuolat apvalūs ir gardūs. Dėl preso tinklelio dizaino mėsos paviršiuje susidaro raštas, primenantis grilio dėžę.

Dauguma mūsų presų turi nelipnų paviršių, todėl lengva išimti kepinius ir prietaisas neužsikemša mėsa. Naudodami mėsainių presą galite iškepti bet kokio dydžio ar storio idealiai apvalius paplotėlius.

Parduotuvėje Kulina siūlome daug kitų rūšių virtuvinių presų ir spaustuvų. Būtinai peržiūrėkite mūsų rankinių citrusinių vaisių spaustuvų ir presų, česnakų spaud iklių ir bulvių trintuvų pasirinkimą. Taip pat siūlome elektrinius maisto smulkintuvus ir smulkintuvus, kurie taip pat gali būti labai naudingi, kai reikia susmulkinti arba susmulkinti didesnį kiekį ingredientų.