Picos skardos
Picų keptuvės - pasigaminkite puikią picą namuose
Kada picos kepimo forma taps privaloma?
Kartais nuotaikai pakelti užtenka sūriausios, skaniausios ir riebiausios picos. Tačiau jūsų kaimynystėje esanti picerija gali būti atidaryta ne visada, kai norisi picos. Tokiomis dienomis šiam gardžiam itališkam patiekalui gaminti namuose reikia didžiausios picos kepimo forma.
picos kepimo forma naudojama picai kepti. Paprastai tai būna aliuminio arba metalo diskas, kurio paviršius nelimpa ir yra atsparus įbrėžimams, kad drėgmė pasišalintų ir susidarytų traški plutelė. picos kepimo forma padeda pagaminti skaniai atrodantį ir tiksliai suformuotą patiekalą.
Gamindami naminę picą būtinai peržiūrėkite mūsų picų peilių ir žolelių smulkintuvų kolekciją.
Ar galima picos kepimo forma naudoti kam nors kitam?
picos kepimo forma be abejo, galima naudoti ne tik picoms kepti, bet ir kitiems dalykams, pvz., duonai ir kitiems. Picų keptuvėse yra malonus ir tolygus karštis, todėl jos puikiai tinka duonai ir pyragams kepti. Iš jų, be kita ko, galima kepti pyragus, chalas ir kruasanus.
Picų keptuvės taip pat puikiai tinka daržovėms kepti. Dugno briaunos padeda išgauti traškius kraštus, o aukšti keptuvės šonai padeda daržovėms nesudegti. Be to, blynus ir vaflius kepti ant picų keptuvių taip pat puiki idėja. Vafliai ir blynai neprilimpa prie aukštų keptuvės sienelių, o dugno briaunos padeda sukurti puikią, traškią plutelę. Galiausiai picų keptuvėse galima kepti vištieną ir žuvį. Dugno briaunos padeda gražiai rūdyti, o aukšti keptuvės šonai neleidžia žuviai ir paukštienai iškristi pro groteles.
Kuo skiriasi picos kepimo forma nuo picos akmens padas picai kepti?
Paprastai picos kepimo forma yra plona, apvali keptuvė, pagaminta iš aliuminizuoto plieno arba aliuminio - įprastų tradicinių virtuvės indų medžiagų. akmens padas picai kepti, dar vadinamas kepimo akmeniu, yra plokščias, paprastai apvalus natūralaus akmens arba keramikos gabalas, naudojamas picoms, duonai ir kitiems kepiniams kepti. Ji sukurta taip, kad atkartoja tradicinių plytų krosnių kepimo aplinką, todėl padeda išgauti traškesnę plutelę ir tolygiai iškeptus įdarus.