Peiliai

Kokio ilgio turi būti virėjo peilis?

Ar žinojote, kad tinkamas virėjo peilio ilgis turi didelę įtaką ne tik darbo virtuvėje efektyvumui, ...

Pjaustymo peilis: nepakeičiamas daržovių ruošimo pagalbininkas

Jis nėra toks kultinis kaip virtuvės šefo peilis ar toks stilingas kaip steiko peilis, tačiau jo tik...

Steiko peiliai: kada jų reikia ir kokius rinktis?

Jei kada nors sunkiai išpjovėte sultingą kepsnį naudodami paprastą peilį, galbūt pagalvojote, ar ne ...

WÜSTHOF peiliai: geriausi įrankiai iš Zolingeno

Itin aštrūs, aukštos kokybės ir nepaprastai patvarūs - tokie yra WÜSTHOF peiliai, kuriuos jau daugia...

Peilių galandinimo instrukcijos

Pirmiausia paaiškinkime, kuo skiriasi galandimas ir šlifavimas. Peilius galandame tada, kai jie yra ...

Plieniniai peiliai: neprilygstamas aštrumas

Jei ketinate įsigyti kokybišką peilį, renkatės tarp peilio iš Nerūdijantis, Damaskas arba anglinis p...

"Victorinox" peiliai - šveicariško tikslumo įsikūnijimas

Bekompromisė kokybė, preciziškas meistriškumas ir nesenstantis dizainas - tai tradicinio šveicarų pr...

WMF peiliai: vokiškas tikslumas kiekvienoje detalėje

Ar žinojote, kad Vokietijos bendrovė WMF pirmoji pristatė slėginė viryklė? Tai buvo 1927 m. ir nuo ...

"Dellinger" peiliai: čekų meistriškumas, įkvėptas japoniškų tradicijų

Šiuolaikinis dizainas, aukščiausia kokybė ir tobulas funkcionalumas, įkvėptas japonų peilių gamybos ...

Atkaulinimo peiliai: kodėl jų reikia ir kaip pasirinkti geriausius

Tobulas pjūvis priklauso ne tik nuo įgūdžių, bet ir nuo tinkamo įrankio, o iškaulinėjimo peilis yra ...