Raudonojo vyno druska 80 g, dribsniai, Mill & Mortar

Code: MM19906
7,49 €
Pardavime (19 pcs)

Ar jūsų patiekalai skanūs, tačiau manote, kad jiems dar kažko trūksta, kad būtų tobuli? "Mill & Mortar"...

  • raudonojo vyno druskos dribsniai suteikia patiekalams sodrų ir sudėtingą skonį, derindami raudonojo vyno saldumą ir druskos sūrumą, įdomiai ir skaniai pagardindami patiekalus
  • dribsniai yra patrauklios tamsiai violetinės spalvos, kuri patiekalams suteikia estetikos ir elegancijos
  • juos galite naudoti gamindami maistą, kepdami arba gardindami tiesiai ant lėkštės

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • raudonojo vyno druskos dribsniai suteikia patiekalams sodrų ir sudėtingą skonį, derindami raudonojo vyno saldumą ir druskos sūrumą, įdomiai ir skaniai pagardindami patiekalus
  • dribsniai yra patrauklios tamsiai violetinės spalvos, kuri patiekalams suteikia estetikos ir elegancijos
  • puikiai tinka kaip dekoracija arba lėkštės užbaigimo akcentas
  • juos galite naudoti gamindami maistą, kepdami arba gardindami tiesiai ant lėkštės
  • juos galima naudoti įvairiems patiekalams, pavyzdžiui, mėsos patiekalams, keptoms daržovėms, padažams, salotoms ir kt
  • druskos dribsniai renkami ir apdorojami rankomis, kad būtų išsaugoti natūralūs mineralai ir mikroelementai
  • natūrali sudėtis be dirbtinių medžiagų, dažiklių ar konservantų, užtikrinanti autentišką ir sveiką skonį
  • puikios kokybės ingredientai, kurie kruopščiai atrenkami ir apdorojami, kad būtų išsaugotas jų natūralus skonis ir aromatas
  • stilinga ir praktiška pakuotė, kuri apsaugo druską ir palengvina jos naudojimą bei laikymą

Papildoma informacija:

  • sudėtis: 55 % druskos, 45 % raudonojo vyno
  • grynasis svoris: 80 g
  • kilmė: Ispanija
  • laikymas: laikyti sausoje, tamsioje ir sandarioje vietoje

Additional parameters

Category: Druska
Weight: 0.132 kg
Produkto tipas: Prieskoniai
Medžiaga: Metalas
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: