Skardinių atidarytuvai

10 items total

Konservų atidarytuvai - paprastas būdas atidaryti konservuotus maisto produktus

Kokie yra skirtingi skardinių atidarymo įtaisų tipai?

Skardinių atidarymo įtaisų būna įvairių konstrukcijų, tačiau visus juos galima suskirstyti į rankinius arba elektrinius atidarymo įtaisus.

Rankinis atidarymo įtaisas: Populiariausias skardinių atidarytuvas yra rankinis, kuris sukamas ranka ir turi dantytą ratuką, kuris, sukant rankeną, įpjauna skardinės dangtelį.

Elektrinis skardinių atidarytuvas: Elektrinis skardinių atidarytuvas - tai elektrinis įrenginys, kuris automatiškai suka skardinę ir ašmenimis perpjauna dangtelį. Jie gali kainuoti brangiau nei rankiniai konservų atidarytuvai, tačiau jais taip pat paprasčiau naudotis ir jie gali būti tinkamas pasirinkimas vyresnio amžiaus naudotojams, tiems, kurių rankų raumenys silpni arba kurių rankų miklumas prastas.

Kaip teisingai naudotis rankiniu skardinių atidarytuvu?

Naudojant rankinį konservų atidarytuvą reikia būti atsargiems, nes netinkamai naudojamas peilis gali būti aštrus ir pavojingas. Toliau pateikiami teisingo rankinio skardinių atidarytuvo naudojimo žingsniai:

  • Padėkite skardinių atidarytuvą: Skardinių atidarytuvą reikia statyti taip, kad ašmenų ratukas būtų tiesiai virš skardinės dangtelio viršaus.
  • Užspauskite skardinių atidarytuvą: Išskleiskite skardinių atidarytuvo rankenas ir tvirtai pritvirtinkite jas prie skardinės viršaus. Skardinės dangtis turi būti paremtas ašmenų ratuku.
  • Perpjaukite skardinę: Pasukite ašmenų ratuką sukdami skardinių atidarytuvo rankeną, kad perpjautumėte skardinės dangtelį. Pakankamai spauskite, kad pjūvis būtų švarus, o peilio ratukas būtų išcentruotas virš skardinės dangtelio viršaus.
  • Nuimkite dangtį: Kai visas dangtelis bus nupjautas, naudokite mažąsias atidarytuvo replutes, kad nuimtumėte dangtelį nuo skardinės. Tuomet skardinės dangtelį reikia išmesti saugioje vietoje.

Po naudojimo išvalykite skardinių atidarytuvą nušluostydami jį drėgnu rankšluosčiu, kad pašalintumėte visas šiukšles. Tada padėkite jį į virtuvės stalčių.

Kodėl mano konservų atidarytuvai visada sugenda?

Jūsų skardinių atidarymo įtaisai dažnai gali sugesti dėl daugelio priežasčių, įskaitant prastą kokybę, neatsargų elgesį, koroziją, nusidėvėjimą ir net laikymo tvarką.

Bloga kokybė: Skardinių atidarytuvai, pagaminti iš nebrangių, prastos kokybės medžiagų, labai dažnai lūžta. Teikiame patvarius, aukštos kokybės skardinių atidarymo įtaisus Kulina, kuriuos gamina tokie žinomi gamintojai kaip Victorinox, " Zwilling", WMF arba Fissler.

Rūdys: Jei iš karto po naudojimo neplaunate ir nedžiovinate konservų atidarytuvo, jo dalys gali pradėti rūdyti ir dažniau lūžti. Kad nerūdytų, konservų atidarytuvą laikykite sausą ir nepriekaištingą.

Mūsų pasiūlyme taip pat rasite patogių stiklainių atidarytuvų ir elegantiškų butelių atidarytuvų.