Tobulai sultingam kepsniui paruošti reikia ne tik įgūdžių, bet ir tinkamų įrankių. Mėsos mėgėjams akivaizdu, kad plieninės keptuvės - patvarios, universalios ir puikiai praleidžiančios šilumą. Sužinokite, kodėl šio nesunaikinamo tvirtumo keptuvės neturėtų trūkti ir jūsų virtuvėje.
- Atsparus bet kokiai temperatūrai
Plienas pasižymi puikiu atsparumu karščiui, todėl galite išnaudoti visus maisto gaminimo aukštoje temperatūroje privalumus. Plienas taip pat gerai praleidžia ir saugo šilumą. Tai idealus pasirinkimas ruošiant mėsą aukštoje temperatūroje. - Pagerina jo savybes
Daugiau apie plieninė keptuvė ruošiate ir kepate, tuo jis geresnis. Naudojant keptuvę ji juoduoja, o tai nėra blogai, bet teigiamas pokytis. Apie kokius kitus indus galite pasakyti, kad bėgant metams jie gerėja? - Visiškai nekenksmingas
Paviršiaus geležis keptuvės yra labai kietas, todėl įprastai naudodami jį nesubraižysite. Iš kitų keptuvių gaminant maistą gali išsiskirti apdailos medžiagos ir patekti į maistą, tačiau su plienu to jokiu būdu nepadarysite. - Visi šilumos šaltiniai
Plienas yra feromagnetinis metalas, todėl maistą su juo galima ruošti ant visų šilumos šaltinių, įskaitant indukcinius. Taigi, įsigijus indukcinę kaitlentę nereikės rūpintis, ką daryti su šia keptuve. - Tvirtas ir solidus
Iš pirmo žvilgsnio plieniniai indai sudaro solidų įspūdį ir ne tik atrodo solidūs, bet ir iš tikrųjų tokie yra. Tinkamai elgiantis su ja, ji tarnaus daugelį metų, o savo mylimą keptuvę galite net palikti savo palikuonims.