odpocet
4 dienos
17 už valandų
6 už minučių
44 už sekundžių
  • ...daugiau
  • Geriausios kepsnių keptuvės

    Kodėl jūsų naminis kepsnys nėra toks pat skanus kaip mėgstamo restorano kepsnys? Paslaptis gali slypėti keptuvėje. Sultingas vidus ir tobula plutelė? Vienintelis būdas tai pasiekti - tinkama keptuvė. Dauguma profesionalių virtuvės šefų rekomenduoja kepsniams kepti keptuvę iš plieno arba ketaus. Paaiškinsime, kodėl, ir apžvelgsime kitų medžiagų privalumus ir trūkumus.

    Palyginkite
    panve na steak ocel
    panev na steak litina
    panev na steaky nerez
    panev na steaky neprilnava
    Plieninė keptuvė kepsniams
    Ketaus keptuvė kepsniams
    Nerūdijančio plieno keptuvė kepsniams
    Neprideganti keptuvė kepsniams
    Šilumos laidumas
    Aukštas
    Didelė, ilgai išsilaikanti šiluma
    Aukštas
    Geras
    Svoris
    Sunkus
    Labai sunkus
    Vidutinis
    Lengvas
    Techninė priežiūra
    Reiklus, reikalauja reguliarios priežiūros
    Reiklus, reikalauja reguliaraus tepimo
    Lengva, galima plauti indaplovėje
    Lengva, galima plauti indaplovėje
    Kaina
    Vidutinis
    Paprastai didesnis
    Vidutinė ir aukštesnė
    Vidutinė arba žemesnė
    steakove panvicky
    Kepsnių keptuvės:
    Detalesnė informacija apie medžiagas

    Plienas:Jis lengvesnis už ketaus, bet vis dar gana sunkus. Jo privalumas tas, kad jis greitai įkaista ir tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje, todėl yra idealus įrankis mėsai ruošti. Tačiau net ir naudojant plieninę kepsnių keptuvę reikia laikytis tam tikrų valymo ir priežiūros taisyklių. Skaityti viskas apie plienines keptuves.

    Ličio:
    Ji sunki, bet kartu labai patvari ir, svarbiausia, gali ilgai palaikyti stabilią aukštą temperatūrą, kuri labai svarbi kepsniams ir kitai mėsai ruošti. Naudodami ketaus keptuves kepsniams, turite atsižvelgti į tai, kad joms reikia specialios priežiūros. Sužinokite daugiau apie ketaus keptuves.

    Nerūdijantis plienas: Nerūdijančio plieno kepsnių keptuvė yra puikus pasirinkimas visiems patogiems virėjams, nes ji pasižymi greito ir tolygaus įkaitimo, palyginti lengvo valymo ir nereikalaujančios didelės priežiūros privalumais. Norite sužinoti daugiau apie nerūdijančio plieno keptuves?

    Nelipnūs paviršiai: Jeigu mėgstate nelimpančius paviršius, rinkitės, pavyzdžiui, titaninę kepsnių keptuvę. Ji garantuotai patiks, nes yra lengva ir lengvai valoma, o dauguma gamintojų netgi nurodo, kad ją galima plauti indaplovėje. Tačiau tiesa ta, kad nepridegančios keptuvės netinka labai aukštai temperatūrai, kuri būtina norint iškepti tobulus kepsnius. .Žinokite, kaip elgtis su nelimpančiomis keptuvėmis.


    Geriausios keptuvės kepsniams pagal mūsų klientų atsiliepimus

    Mūsų patarimas
    Taip pat skaitykite
    ->
    jak pripravit steak
    Kaip paruošti tobulą kepsnį
    Puikiam kepsniui paruošti reikia kokybiškų ingredientų, tinkamos keptuvės, tinkamos technikos ir kantrybės. Laikydamiesi šių žingsnių pasieksite rezultatą, kuris patiks ne tik jums, bet ir kiekvienam gurmanui prie jūsų stalo.
    jak vybrat panev na steak
    Rinkdamiesi kepsnių keptuvę nepamirškite:
    • Dydis: Dydžio pasirinkimas priklauso tik nuo to, kiek žmonių ruošiatės ruošti maistą. Atminkite, kad kuo mažesnė keptuvė, tuo ji bus lengvesnė, tuo lengviau ją bus valyti ir laikyti.
    • Suderinamumas: Nepamirškite patikrinti, ar kepsnių keptuvė tinka jūsų kaitlentės tipui.
    • Briaunos: Jei įsigysite kepsnių keptuvę, jos dugnas bus su tipiškais briaunelėmis, kad kepant mėsa mažiau priliptų.

    mytí steakové pánve

    Kaip išvalyti keptuvę po kepsnių kepimo ant grotelių?

    Ličio: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu arba nušveiskite standžiu šepečiu, kad pašalintumėte maisto likučius. Nenaudokite ploviklių. Tada išdžiovinkite ir patepkite keptuvę aliejumi.

    Plienas: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu, jei to nepakanka, valykite šiltu vandeniu ir minkšta kempine, venkite abrazyvinių medžiagų. Tada nusausinkite ir galite įtrinti aliejumi.

    Nerūdijantis plienas: Atvėsę pašalinkite didesnius maisto likučius, tada minkšta kempine nuplaukite šiltu vandeniu su trupučiu ploviklio. Galiausiai kruopščiai išdžiovinkite.

    Nelipnus paviršius: Naudokite minkštą kempinę ir švelnų ploviklį arba įdėkite į indaplovę. Venkite visų abrazyvinių valiklių. Kruopščiai išdžiovinkite.

    Valydami kepsnių keptuvę visada laikykitės gamintojo nurodymų.

    steakove panve de buyer
    Kokios yra geriausios kepsninės

    Garsiosios kepsnių keptuvės "De Buyer anglies plienas - tai prancūziška klasika, kuri išlieka iš kartos į kartą.

    Kepsnių keptuvės WMFYpač PROFI RESIST asortimente dera aukščiausios kokybės vokiška kokybė, novatoriškas dizainas ir ilgaamžiškumas.

    Prancūzų ketaus milžinas Staub

    Ji gali atlikti net sudėtingiausias maisto gaminimo užduotis ir idealiai tinka tiems, kurie ieško kepsnių keptuvės visam gyvenimui.

    DUK
    Dažniausiai užduodamas klausimas
    Kokia yra geriausia keptuvė kepsniams kepti?
    Geriausias pasirinkimas kepsniams ruošti - ketaus arba plieno keptuvė.
    Kiek laiko kepsnių keptuvė turi būti įkaitinta?
    Žinoma, tai priklauso nuo medžiagos, bet paprastai kepsnių keptuvę reikėtų įkaitinti 5-10 minučių. Jei abejojate, ar keptuvė pakankamai įkaitusi, galite ant jos užlašinti nedidelį lašelį vandens. Jei jis iš karto išgaruos, keptuvė paruošta.
    Ar galima naudoti kepsnių keptuvę ant indukcinės kaitlentės?
    Taip, daugelis kepsninių keptuvių yra suderinamos su indukcinėmis viryklėmis. Visada patikrinkite gamintojo pateiktą suderinamumo informaciją.
    Kiek laiko kepsnys turėtų būti kepamas?
    Kepimo trukmė priklauso nuo kepsnio storio ir norimo kepsnio iškepimo laipsnio. Apskritai:
    • Retai: 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
    • Vidutiniškai iškeptas: po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
    • Vidutinio sunkumo: po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
    • Gerai iškeptas: 5 minutės ar daugiau iš vienos pusės.
    Kaip nustatyti, kada kepsnys jau paruoštas?
    Paspauskite mėsą pirštu, jei ji minkšta kaip pirštas, vadinasi, mėsa iškepusi, jei kietesnė kaip nosis, vadinasi, vidutinio kietumo.

    Apsipirkti
    Prekiniai ženklai
    Viskas apie pirkimą
    info@kulina.lt Atsakysime per 24 val.