Ar norite kepsnį su bulvėmis ir daržovėmis nuo pradžios iki pabaigos paruošti viename puode? Tuomet orkaitės keptuvės skirtos jums. Jose galima ir kepti, ir kepti, ir išlaikyti aukštą temperatūrą. Apžvelkime jas iš arčiau, kad žinotumėte, į ką atkreipti dėmesį ruošiant maistą.
Geriausia rinktis keptuvę, ant kurios yra užrašas "tinkama naudoti orkaitėje" arba orkaitės simbolis. Jei tokio nerandate, tuomet spręskite dėl keptuvės ir rankenos medžiagos, taip pat dėl aukščiausios temperatūros, kuri yra saugi indams. Šios vertės paprastai būna nuo 200 °C iki 260 °C, o kai kurios keptuvės tinka kepti ant grotelių iki 300 °C.
Informacijos apie orkaitės tinkamumą arba temperatūros ribas rasite .produkto specifikacijoje. Orkaitės keptuvės ne tik užtikrina, kad jose paruošite norimą maistą, bet ir tai, kad jos saugiai atlaikys aukštą temperatūrą ir nepraras savo savybių.