WMF ProfiResist
„WMF PROFI RESIST“
Tinkama keptuvė nuo pat pradžių.
Neprideganti keptuvė tarnaus ilgai.
Įbrėžimams ir aukštai temperatūrai atspari keptuvė mėsai kepti.
#1
„WMF“ prekės ženklas pirmauja buitinių prekių kategorijoje Vokietijoje.
160 metų istorija. Daugiau nei 500 dizaino apdovanojimų.
Tikro meistriškumo akcentas.
Nerūdija, tačiau nelimpa
Apsauginis tinklelis
Nelipnų „PermaDur“ dangos paviršių saugo iškili nerūdijančiojo plieno korio formos struktūra. Ji ne tik apsaugo nuo įbrėžimų, bet ir idealiai paskirsto riebalus, kad maistas tolygiai apskrustų ir būtų traškus.
„PermaDur“ nepridegantis paviršius
Itin patvarus, be kenksmingų medžiagų. Tinka greitam ir švelniam kepimui su nedideliu kiekiu riebalų (pvz., žuviai, kiaušiniams ar blynams).
Greitas ir tolygus kaitinimas
Keptuvės pagamintos iš trijų sluoksnių medžiagos: aliuminio šerdies, vidinio 18/10 nerūdijančiojo plieno ir išorinio itin patvaraus chromuoto plieno. Tokia sandara tolygiai paskirsto šilumą visame keptuvės paviršiuje.
Universali
Orkaitei ir indukcinei viryklei
Keptuvės atsparios iki 260 °C karščiui ir tinka visų tipų kaitlentėms, įskaitant indukcines.
Nekaistanti rankena
Rankena yra tuščiavidurė, todėl ji mažiau įkaista ir keptuvę galima patogiai laikyti rankoje.*Netaikoma naudojant keptuvę orkaitėje.
Lengvas pilstymas
Platus keptuvės kraštas leidžia lengviau pilti ir nelašėti
„WMF Profi Resist“ - geriausia iš abiejų pasaulių
Kepkite kaip nerūdijančio plieno ar plieninėje keptuvėje, tačiau lengvai ir patogiai kaip nepridegančioje keptuvėje.
Nepridegančių keptuvių privalumai ir trūkumai
Nepridegančios keptuvės - dažnas pradedančiųjų kulinarų pasirinkimas. Kiaušiniai ar blynai prie jų neprilips, o jų priežiūra labai paprasta. Tačiau kepsnį ant jų sunku iškepti - jų negalima įkaitinti iki aukštos temperatūros, o ant nepridegančio paviršiaus nesusidaro mėsos skoniui svarbi plutelė ir lašeliai.
Jei nepridegantis paviršius subraižomas, jis praranda savo nelipnumo savybes. Be to, būkite atsargūs pirkdami pigesnes keptuves. Prastos kokybės nelimpančiuose paviršiuose gali būti PFOA ir kitų kenksmingų medžiagų, kurios subraižius patenka į maistą.
Lengvos keptuvės gali atrodyti puikiai tinkamos maistui gaminti, tačiau po metų dažnai galima pastebėti, kad jos pradeda deformuotis. Keptuvė kaista netolygiai, todėl blynai kraštuose apdega, o viduryje - nepakankamai iškepa.
„WMF PROFI RESIST“
Abiejų pasaulių privalumų derinys
Nerūdijančio plieno arba plieninių keptuvių privalumai ir trūkumai
Plieninės keptuvės idealiai tinka mėsai kepti. Jas galima įkaitinti iki aukštos temperatūros, kad mėsa greitai paruduotų ir apskrustų. Kuo dažniau jas naudojate, tuo geresnės jos tampa ir natūraliai nesvyla. Jos ypač patvarios ir iš esmės tarnauja visą gyvenimą.
Tačiau norint jomis naudotis, reikia tam tikrų įgūdžių ir patirties. Plienines keptuves reikia paruošti prieš naudojant pirmą kartą. Daugelis mano, kad keptuvės paprasčiausiai netinkamos, ypač ruošiant švelnius produktus, pavyzdžiui, žuvį ar kiaušinius.
„Esu visiškai patenkintas, maistas nesudegė, o mėsa gražiai iškepė. Lengva plauti net ir be indaplovės.“
Marcelė M.
„Puiki keptuvė! „Profi resist“ danga puikiai veikia. Pirksiu daugiau ;-)“
Dušan E.