Virtuvinės žnyplės

5 items total
Salotų žnyplės FUNCTIONAL FORM, Fiskars
11,90 € –7 %
11 €
FISK1014434
Virtuvinis pincetas 30 cm, leopardo spalvų, Dellinger DNGRSXLPPMX86
Virtuvinis pincetas 21 cm, juodas, Dellinger
13 €
DNGRSXLPPMX89

Virtuvinės žnyplės - universalus įrankis įvairioms kulinarinėms užduotims atlikti

Kam naudojamos virtuvinės žnyplės?

Virtuvinės žnyplės - tai įrankiai, skirti maistui paimti, apversti ar perkelti iš keptuvės ar grilio į lėkštę. Rankenos naudojamos abiem žnyplėms stumti kartu, taip sukeliant spaudimą, kad būtų galima suimti daiktą.

Kokios yra virtuvinių žnyplių rūšys?

Žnyplės skirtos apsaugoti rankas nuo karščio ir saugoti jas nuo maisto, kai maistas patiekiamas ir gaminamas. Yra kelios žnyplių rūšys, kurios atspindi galimus jų naudojimo būdus, kai kurie iš jų išvardyti toliau.

  1. Salotų žnyplės: Tradiciškai salotos maišomos ir patiekiamos su salotų šaukštu ir šakute. Tačiau kitas būdas patiekti salotas lėkštėse - naudoti salotų žnyples, kurios ypač praverčia, jei jūsų salotas sudaro... daugiausia salotos. Jie puikiai atrodo per sodo kepsnines.
  2. Makaronų žnyplės: Makaronų žnyplės, dažnai vadinamos spagečių žnyplėmis, turi ilgus, į dantis panašius galus, kurie padeda lengvai paimti, sumesti ir sudėti lipnius makaronus. Juos galite sudėti į makaronų bufetą, kad svečiai galėtų be vargo paserviruoti dideles porcijas bet kokios rūšies makaronų. Dar vienas dažnas makaronų žnyplių naudojimo būdas - lengvai išmaišyti ir patiekti salotas.
  3. Dengimo pincetas: Tai pinceto pavidalo žnyplės, dar vadinamos preciziškomis žnyplėmis, kurios naudojamos preciziškam subtilių garnyrų ir patiekalų padengimui. Jų galai yra tiesūs, lenkti arba pasvirę, pagaminti iš nerūdijančiojo plieno, kad naudotojai galėtų geriau kontroliuoti subtilius patiekalus ir sudėtingus kampus.
  4. Komunalinių paslaugų žnyplės: Tai universalios žnyplės, kurios gali būti naudojamos kaip serviravimo žnyplės prie švediško stalo ar salotų baro arba kaip maisto gaminimo žnyplės virtuvėje. Šiomis žnyplėmis lengvai tvarkysite daržoves, pvz., šparagus, apversite mėsą ant degiklio ir išimsite patiekalus iš keptuvės.
  5. BBQ žnyplės: Griliaus žnyplės yra ilgesnės, kad apsaugotų naudotojus nuo karštų kepsninės liepsnų, kai jie griebia ir apverčia mėsą, žuvį ir daržoves. Nors rankenos dažnai padengtos karščiui nelaidžia medžiaga, kad apsaugotų naudotojo rankas, rankenos paprastai gaminamos iš nerūdijančiojo plieno, kad atlaikytų stiprų kepsninių ir rūkyklų karštį. Taip pat galite peržiūrėti daugiau mūsų siūlomų BBQ įrankių.

Svetainėje Kulina rasite didelį įvairių stilių virtuvinių žnyplių pasirinkimą iš tokių pripažintų prekių ženklų kaip de Buyer, Dellinger, ir WMFKulina parduotuvėse. Taip pat galite peržiūrėti mūsų siūlomus kitus stalo įrankius ir virtuvės apverstuvus.