Virtuvinės žirklės – būtinas pagalbininkas kiekvienuose namuose.
Virtuvinės žirklės yra universalus įrankis, kurį naudojame virtuvėje kasdien. Jos puikiai tinka pjaustyti žoleles, kapoti paukštieną, atidaryti pakuotes ir paruošti daržoves. Dėl tvirtų ašmenų ir ergonomiškos rankenos formos jos susidoros net su sudėtingesnėmis užduotimis, kurių įprastos žirklės negalėtų atlikti.
Kam naudojamos virtuvinės žirklės?
- žirklėms pjaustyti žoleles, svogūnų laiškus ar česnakų laiškus tiesiai virš lėkštės
- paukštienai arba smulkesniems mėsos gabalams pjaustyti
- pakuotėms ir maišeliams atidaryti nenaudojant peilio
- salotų lapams, džiovintiems pomidorams ar jūros dumbliams pjaustyti
- koteliams pašalinti, kepimo popieriui ar virvelei karpyti
Geriausi produktai rinkoje
Jei ieškote tikrai kokybiškų žirklių, kurios atlaikytų kasdienį naudojimą, rekomenduojame WMF ir Zwilling produktus. Šie prekių ženklai didžiuojasi precizišku apdirbimu, patvariomis medžiagomis ir ilgaamžiškumu. Dėl ergonomiško dizaino puikiai tinka rankoje, o jų aštrumas susidoroja net su kiečiausiais ingredientais.
Virtuvinės žirklės puikiai papildo virtuvinius peilius, pjaustymo lenteles ir dubuočius paruoštiems ingredientams. Kartu jie sudaro pagrindinę kiekvienos virtuvės įrangą, kurioje darbas vyksta sklandžiai.