Iškaulinimo peilis DAMASCUS 16,5 cm, Samura
Code: SMRSNDVNProduct detailed description
"Samura" peiliai gaminami iš geriausio japoniško ir švediško plieno, grūdinto iki 58-61 HRC. Geležtės yra japoniškos formos, o jų galas švelniai siaurėja, todėl jos puikiai pjauna. "Samura" peiliai galandami 17 laipsnių kampu. Tai daugiau nei japoniški peiliai, bet mažiau nei europietiški peiliai. Rankenoms naudojamos geriausios šiuolaikinės medžiagos: Micarta, G10, stabilizuota mediena, plastikas su švelnia apdaila, Kratonas ir kompozitai.
Ruošiant mėsą ir žuvį terminiam apdorojimui, reikalingas patvarus ir lankstus iškaulinėjimo peilis, kuriuo be didelių pastangų nuo mėsos atskirsite kaulus, venas ir odą. "Samura Damascus" iškaulinėjimo peilis yra ilgas ir siauras, tačiau neįtikėtinai patvarus. Todėl ji puikiai tinka mėsai, vištienai, žuviai ir kitiems maisto produktams apdoroti. Dėl specialios ašmenų formos ir atramos peilis neslysta dirbant, todėl darbas yra saugesnis ir patikimesnis.
Pagrindiniai "Samura" peilių privalumai:
- pagamintas iš geriausio japoniško ir švediško plieno, grūdinto iki 58-61 HRC
- fantastiškas pjovimo našumas dėl japoniškos ašmenų formos ir plono kūgio nuo galo
- 17 laipsnių galandinimo kampas (t. y. didesnis nei japoniškų peilių, bet mažesnis nei europietiškų peilių)
- rankenos pagamintos iš geriausių šiuolaikinių medžiagų: mikartos, G10, stabilizuotos medienos, plastiko su švelnia apdaila, Kratono ir kompozitų
Specifikacijos:
- Bendras ilgis: 30,5 cm
- Geležtės ilgis: 16,5 cm
- Svoris: 180 g
- Geležtės medžiaga: damasko plienas
- Rankenos medžiaga: G-10
- Rekomenduojama plauti rankas
Additional parameters
| Category: | Nukaulinimo peiliai |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Dydis: | 17 cm |
| Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
| Produkto tipas: | Drožimo ir išpjaustymo peilis |
| Medžiaga: | Damasko plienas |
| Ašmenų ilgis: | 17 cm |
| Spalva: | Juoda |
| Margin: | E |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gamintojas: | SAMURA |
| Margin-category: | B |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!