Japoniškas peilis Gyutoh 5000MCD 24 cm, Miyabi

Code: MB34373241
Brand: MIYABI
586 € –34 %
Japoniškas peilis Gyutoh 5000MCD 24 cm, Miyabi
586 € –34 % 383 €
Pardavime (2 pcs)

"Kiekvieno virėjo peilis - tai žvilgsnis į jo sielą."

Detailed information

Product detailed description

"Kiekvieno virėjo peilis - tai žvilgsnis į jo sielą."

Rokusaburo Michiba, japonų virtuvės ekspertas ir virtuvės šefas

Itin aštrus japoniškas peilis GYUTOH daro įspūdį savo stabilia autentiškos japoniškos formos geležte. Šis peilis pasižymi išskirtine pjovimo galia ir puikiai tinka mėsai pjaustyti ir pjaustyti griežinėliais. Aukštesnė viršūnė optimaliai tinka pjauti lopšio ir šliaužimo stiliumi.24 cm ilgio ašmenys ir patogi "D" formos rankena užtikrina visišką pjovimo kontrolę. Specifinės formos apsauga puikiai palaiko azijietišką peilio rankeną. GYUTOH peilis taip pat išpopuliarėjo tarp vakarietiško stiliaus virėjų.

Specifikacijos: geležtės ilgis 24 cm, rankenos ilgis 13,8 cm, svoris 0,216 kg

MIYABI 5000MCD peilių serijoje dera puikus funkcionalumas, ergonomika ir unikalus dizainas. Kiekvienas atskiras peilis yra autentiškas "peilių miesto" Seki meistrų darbo rezultatas. Tradicinis meistriškumas ir šiuolaikinės technologijos leido pasiekti aukščiausią įmanomą kokybę tarp komerciškai gaminamų peilių. Itin kietą "Micro Carbide MC63" miltelinio plieno šerdį gaubia 100 dviejų skirtingų kietumų plieno sluoksnių. Dėl specialios geležtės apdailos geležtė įgauna sluoksniuotą tekstūrą, todėl kiekvienas peilis turi originalų ir unikalų damaskietiškų gėlių raštą. Siekiant dar geresnių plieno savybių, buvo naudojamas unikalus CRYODUR® grūdinimo procesas, kurio metu plienas užšaldomas -196 °C temperatūroje. Gauta medžiaga pasižymi ypatingu 63 Rockwell kietumu. Peilis rankomis simetriškai nušlifuotas į "V" formą 19° kampu. Tradicinis Honbazuke rankinis galandinimas yra patikrintas šimtmečių peilių meistrų darbo patirties. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Dėl pleišto formos pjovimo briaunos ašmenys lengvai įsiskverbia į maisto produktus. Klasikinė "D" formos rankena pagaminta iš "Masur" beržo. Kiekvieno medžio tekstūra ir tekstūra yra unikali. Naudojama medžiaga puikiai simbolizuoja japonų pagarbą gamtai. Įmantri rankenos puošyba slypi azijietiško stiliaus detalėse - nerūdijančiojo plieno pagrindas su logotipu, mozaikos faktūros dekoratyvinis kaištis ir raudona linija suteikia stiprų estetinį įspūdį.

  • Itin kieta "Micro Carbide MC63" miltelinio plieno šerdis
  • Kietumas 63 Rockwell
  • CRYODUR® - unikalus užšaldymo ir grūdinimo metodas
  • 101 plieno sluoksnis
  • Damasceno (gėlių) dizainas
  • Autentiška, siaura japoniška forma
  • V formos pleišto formos pjūvis
  • Honbazuke unikalus trifazis rankinis šlifavimas
  • "Katana Edge
  • Didelis ašmenų išlaikymas, atsparumas korozijai ir optimalus lankstumas
  • Patogi D formos rankena, pagaminta iš "Masur" beržo
  • Puikus balansas, kad peilį būtų patogu valdyti
  • Nerūdijančio plieno kojelė su logotipu
  • Viso gyvenimo garantija nuo geležtės gamybos defektų
  • Negalima plauti indaplovėje

Grožis ir tikslumas - pagrindiniai japonų kultūros bruožai, ir tą pačią filosofiją jau nuo XIV a. puoselėja MIYABI prekės ženklas iš Seki, Japonijos stalo įrankių centro. Tradicinis japonų peilių gamintojas sujungė savo precizišką meistriškumą su patikrintais Vokietijos prekės ženklo ZWILLING J gamybos procesais ir standartais. A. HENKELS. Taigi verslo grupė ZWILLING galėjo išplėsti savo asortimentą, gamindama savo autentiškus japoniškus peilius pačioje Japonijos peilių pramonės širdyje.

Japoniškų kardų gamyba Tekančios Saulės šalyje jau daugelį šimtmečių yra tradicija. Samurajų kardai žavėjo ir žavisi savo unikalia elegancija, aštrumu, grožiu ir techniniu tobulumu. Preciziškai pagaminti MIYABI instrumentai su autentiškais japoniškais ašmenimis yra vertas šios tradicijos tęsėjas. Stulbinantis, beveik chirurginis ašmenų aštrumas išsaugo naudojamų žaliavų tekstūrą . Būkite tokie pat reiklūs kaip japonų virėjai, o jūsų tikslas visada bus tobulai skaniai atrodantis patiekalas.

Rekomendacijos ir priežiūra:

  • Nenaudokite peilių itin kietiems ingredientams pjaustyti, pvz., šaldytiems maisto produktams
  • Nelaikykite peilio ilgą laiką vandenyje ar druskoje
  • Venkite lenkti peilį
  • Kad peilis išliktų aštrus, po naudojimo jį patartina plauti rankomis su švelniu plovikliu ir iš karto išdžiovinti
  • Apsaugokite ašmenis nuo smūgių
  • Jei peilio ilgai nenaudosite, patartina jį suvynioti į sausą audinį arba laikraštinį popierių. Laikraščių spausdinimo mašinoje naudojama rašalo alyva apsaugo ašmenis nuo galimos korozijos
  • Atliekant priežiūrą, ašmenis galima nuvalyti aliejuje pamirkyta šluoste, taip padidinant atsparumą korozijai
  • Laikykite peilį saugioje vietoje

Additional parameters

Category: Japoniški peiliai
Weight: 0.63 kg
Dydis: 24 cm
Produkto tipas: Japoniškas Santoku peilis
Ašmenų ilgis: 24 cm
Kolekcija: MIYABI 5000MCD
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: