Japonų šefo peilis NAKIRI OKAMI, 17 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLKHAUS7NA
Brand: Dellinger
83,99 € –5 %
Japonų šefo peilis NAKIRI OKAMI, 17 cm, Dellinger
83,99 € –5 % 79 €
Pardavime (5 pcs)

Itin aštrus japoniškas virtuvės peilis NAKIRI OKAMI (ašmenų ilgis 170 mm) savo forma primena mėsos kapoklę, tačiau nesuklyskite - juo lengvai supjaustysite visas daržoves mažais kubeliais ar juostelėmis, o dėl jo aukščio galėsite lengvai užberti jas ant ašmenų ir perkelti į puodą ar keptuvę. Tai universalus peilis, kurį įvertinsite virtuvėje.

Gražų dizainą ir aukščiausią kokybę pabrėžia 3 plieno sluoksniai - pjovimo šerdis, pagaminta iš japoniško AUS10 plieno, yra tarp dviejų nerūdijančio plieno sluoksnių, todėl peilis pasižymi išskirtiniu patvarumu ir tvirtumu. Rankomis malti ir puikiai subalansuoti aštrūs ašmenys užtikrina, kad supjaustyti produktai išlaikytų savo formą ir tekstūrą.

NAKIRI OKAMI virėjo peilis turi itin tvirtą ir stabilią apvalią rankeną, pagamintą iš G-10 medžiagos, papuoštą raudonomis linijomis, simbolizuojančiomis aistrą ir entuziazmą užsiimti kasdiene veikla. Ši medžiaga yra nerūdijanti, neoksiduojanti, visiškai atspari vandeniui, bekvapė ir nereikalaujanti priežiūros. Rankena yra ergonomiškos formos, poliruota rankomis, su ja malonu dirbti. Tolimųjų Rytų atmosferą iliustruoja mozaikinė kniedė su samurajaus emblema.

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • ypatingas aštrumas
  • supjaustytas maistas išlaiko savo formą ir tekstūrą
  • 15° kampu rankomis šlifuojami ašmenys
  • patvarūs ašmenys, pagaminti iš 3 sluoksnių plieno
  • rankomis poliruota rankena
  • nepaprastas dizainas

Papildoma informacija:

  • rankenos ilgis: 130 mm
  • geležtės ilgis: 170 mm
  • bendras ilgis: 310 mm
  • rekomenduojame plauti tik rankomis

Additional parameters

Category: Santoku peiliai
Weight: 0.26 kg
Dydis: 31 cm
Produkto tipas: Japoniškas peilis
Medžiaga: Nerūdijantis plienas
Spalva: Juoda
Kolekcija: Dellinger Okami
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: