Ekologiškų juodųjų česnakų granulės 40 g, Mill & Mortar

Code: MM12274
KULINA WEEKEND
8,49 €
Pardavime (42 pcs)

Ar jūsų patiekalai skanūs, tačiau manote, kad jiems dar kažko trūksta, kad būtų tobuli? "Mill & Mortar"...

  • juodieji česnakai suteikia subtilų, saldų ir sodrų skonį, kuris praturtina jūsų receptus
  • juodieji česnakai gali būti geras pasirinkimas tiems, kurių skrandis jautrus arba kuriems sunku virškinti šviežius česnakus
  • sertifikuoti ekologiški produktai - ingredientai užauginti nenaudojant pesticidų, cheminių trąšų ir genetiškai modifikuotų organizmų

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • juodieji česnakai suteikia subtilų, saldų ir sodrų skonį, kuris praturtina jūsų receptus
  • juoda spalva atsiranda dėl to, kad česnakai bręsta didelėje drėgmėje ir temperatūroje, todėl pasikeičia jų spalva, konsistencija ir skonis
  • juodieji česnakai gali būti geras pasirinkimas tiems, kurių skrandis jautrus arba kuriems sunku virškinti šviežius česnakus
  • džiovinti česnakai granulėmis pakeičia minkštą versiją santykiu 1:3 ir gerokai pailgina galiojimo laiką
  • juodasis česnakas kilęs iš Korėjos, kur jis šimtmečius buvo naudojamas aromatizuoti ir tradicinėje medicinoje
  • sertifikuoti ekologiški produktai - ingredientai užauginti nenaudojant pesticidų, cheminių trąšų ir genetiškai modifikuotų organizmų
  • galite būti tikri, kad vartojate tik sveikus ir ekologiškus ingredientus
  • stilinga ir hermetiškai uždaryta pakuotė, kuri apsaugo turinį ir išlaiko jo šviežumą - prieskoniai išliks kupini skonio ir aromato, paruošti naudoti, kai tik jums jų prireiks

Papildoma informacija:

  • sudedamosios dalys: juodieji česnakai* (* = ekologiški)
  • grynasis svoris: 40 g
  • kilmė: ES
  • sertifikavimas: DK-ØKO-100
  • laikymas: laikyti sausoje, tamsioje ir sandarioje vietoje

Additional parameters

Category: Pipirai ir prieskoniai
Weight: 0.1 kg
Produkto tipas: Prieskoniai
Medžiaga: Metalas
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy01: 1

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: