Duonos ir ragaišių formos

24 items total
Pailga kepimo forma 25 x 10,8 cm, de Buyer
30,18 € –29 %
21,30 €
DB471625
Duonos kepimo rinkinys, 4 vnt., de Buyer
57,71 € –27 %
42 €
DB471300
Pailga kepimo forma DELIBAKE J1640374, 30 cm, Tefal TEFJ1640374
Pailga kepimo forma DELIBAKE J1640174, 30 cm, Tefal TEFJ1640174
Pailga kepimo forma 28 cm, ruda, Lékué
20,49 € –7 %
19 €
LKE1210528M10M017
Duonos kepimo forma 600 ml, ruda, silikoninė, Lékué LKE0200600M10M017
Pailga kepimo forma 1,8 l, 31 cm, raudona bordo, Emile Henry EH346180
Pailga kepimo forma 30 x 10,8 cm, de Buyer
36,90 €
DB471630
Tortinė NEVERSTICK2 23 x 23 cm, nelipni, kvadratinė, Eaziglide EZGIMN2HF23
Prancūziško batono kepimo forma, silikoninė, ruda, Lékué LKE0203100M10M017
Pailga kepimo forma 25 cm, ruda, Lékué
18 €
LKE2410525M10M017
Duonos kepimo forma XBAKE 25 cm, mėlynos spalvos, plienas, Guardini GD13025PBSGNAM

Duonos ir duonos keptuvės - naminei duonai ir kitiems saldiems ar rūgštiems naminiams kepiniams

Kas yra duonos ir duonos keptuvės?

Kepimo skardos, paprastai vadinamos duonos skardomis, yra pyrago kepimo skardos, kurios paprastai yra stačiakampio formos ir turi gilias sieneles, leidžiančias tešlai pakilti. Jos pirmiausia skirtos duonai kepti, tačiau jose galima kepti ir įvairius kitus patiekalus, pavyzdžiui, mėsos kepsnius, citrinų apkepą, terinas, bananų duoną, įvairius kepinius ir paštetus.

Į ką turėtumėte atkreipti dėmesį pirkdami duonos ir duonos keptuvę?

  • Dydis: Nuspręskite, kokios rūšies duoną kepsite dažniausiai. Svetainėje Kulina rasite tradicinių keptuvių su aukštu kupolu, ilgesnių ar trumpesnių keptuvių, taip pat silikoninių formų bagetėms ar bandelėms.
  • Medžiaga: Aliuminis, ketus, silikonas ir keramika yra populiarios medžiagos, naudojamos duonos keptuvėms gaminti.
  • Funkcijos: Perforuotos skylutės skatina oro cirkuliaciją, kad duonos pluta būtų traškesnė, o dangtelis išlaiko duoną gražiai kvadratinę.

Jei norite reguliariai kepti duoną ir duonos kepinius, svetainėje Kulina rasite įvairių kepimo formų, pagamintų aukščiausios kokybės prekių ženklų, pvz de Buyer, Emile Henry, Eva Solo ir Lékué. Daugelis mūsų duonos keptuvių padengtos nelimpančia danga, todėl kepinį ar pyragą lengviau išimti iš keptuvės.

Kokia yra ideali kepimo forma duonai kepti?

Kepant duoną reikia naudoti tinkamą keptuvę, kad ji iškeptų tolygiai ir suformuotų puikią išorinę plutelę. Duonai kepti specialiai sukurta duonkepė arba keptuvė su aukštais kraštais, kad duona pakiltų. Kad duonos keptuvė būtų tolygiai įkaitusi ir ją būtų paprasta išimti, naudokite aliuminio plieno, nepridegančią duonos keptuvę. Keptuvė su dangčiu neleis duonai pakilti, todėl kepinys bus kvadrato formos, vienodos struktūros ir gilios auksinės plutos.

Ar duonai kepti geriau naudoti metalinę keptuvę?

Dauguma kepėjų pirmenybę teikia metalinėms keptuvėms. Metalinės keptuvės lengvai ir greitai praleidžia šilumą, todėl šiluma sklinda per keptuvę ir patenka į tešlą, kad kepiniai iškeptų tolygiau.

Ar esate pasirengę pradėti kepti duoną? Norėdami supaprastinti procesą, galite naudoti profesionalią keptuvę iš Kulina's plačios profesionalių kepimo indų kolekcijos.