Duonos ir ragaišių formos

19 items total
Bagečių kepimo forma, bordo raudona, Emile Henry
144 €
EH345506
Duonos kepimo rinkinys, 2 vnt. komplektas, rudas, Lékué LKE3000028SURM017
Duonos kepimo rinkinys, 4 vnt., de Buyer
57,71 € –15 %
48,97 €
DB471300
Duonos kepimo forma 600 ml, ruda, silikoninė, Lékué
34,84 €
LKE0200600M10M017
Pailga kepimo forma XBAKE 30 cm, mėlynos spalvos, plienas, Guardini GD13030PBSAPRGNAM
Pailga kepimo forma DELIBAKE J1640374, 30 cm, Tefal
27,30 €
TEFJ1640374
Duonos kepimo forma 300 ml, ruda, silikoninė, Lékué
24,86 €
LKE0200500M10M070
Pailga kepimo forma DELIBAKE J1640174, 30 cm, Tefal
12,49 € –11 %
11,10 €
TEFJ1640174
Pailga kepimo forma 31 x 13 cm, kreminė, Emile Henry
45,49 €
EH026180

Duonos ir duonos keptuvės - naminei duonai ir kitiems saldiems ar rūgštiems naminiams kepiniams

Kas yra duonos ir duonos keptuvės?

Kepimo skardos, paprastai vadinamos duonos skardomis, yra pyrago kepimo skardos, kurios paprastai yra stačiakampio formos ir turi gilias sieneles, leidžiančias tešlai pakilti. Jos pirmiausia skirtos duonai kepti, tačiau jose galima kepti ir įvairius kitus patiekalus, pavyzdžiui, mėsos kepsnius, citrinų apkepą, terinas, bananų duoną, įvairius kepinius ir paštetus.

Į ką turėtumėte atkreipti dėmesį pirkdami duonos ir duonos keptuvę?

  • Dydis: Nuspręskite, kokios rūšies duoną kepsite dažniausiai. Svetainėje Kulina rasite tradicinių keptuvių su aukštu kupolu, ilgesnių ar trumpesnių keptuvių, taip pat silikoninių formų bagetėms ar bandelėms.
  • Medžiaga: Aliuminis, ketus, silikonas ir keramika yra populiarios medžiagos, naudojamos duonos keptuvėms gaminti.
  • Funkcijos: Perforuotos skylutės skatina oro cirkuliaciją, kad duonos pluta būtų traškesnė, o dangtelis išlaiko duoną gražiai kvadratinę.

Jei norite reguliariai kepti duoną ir duonos kepinius, svetainėje Kulina rasite įvairių kepimo formų, pagamintų aukščiausios kokybės prekių ženklų, pvz de Buyer, Emile Henry, Eva Solo ir Lékué. Daugelis mūsų duonos keptuvių padengtos nelimpančia danga, todėl kepinį ar pyragą lengviau išimti iš keptuvės.

Kokia yra ideali kepimo forma duonai kepti?

Kepant duoną reikia naudoti tinkamą keptuvę, kad ji iškeptų tolygiai ir suformuotų puikią išorinę plutelę. Duonai kepti specialiai sukurta duonkepė arba keptuvė su aukštais kraštais, kad duona pakiltų. Kad duonos keptuvė būtų tolygiai įkaitusi ir ją būtų paprasta išimti, naudokite aliuminio plieno, nepridegančią duonos keptuvę. Keptuvė su dangčiu neleis duonai pakilti, todėl kepinys bus kvadrato formos, vienodos struktūros ir gilios auksinės plutos.

Ar duonai kepti geriau naudoti metalinę keptuvę?

Dauguma kepėjų pirmenybę teikia metalinėms keptuvėms. Metalinės keptuvės lengvai ir greitai praleidžia šilumą, todėl šiluma sklinda per keptuvę ir patenka į tešlą, kad kepiniai iškeptų tolygiau.

Ar esate pasirengę pradėti kepti duoną? Norėdami supaprastinti procesą, galite naudoti profesionalią keptuvę iš Kulina's plačios profesionalių kepimo indų kolekcijos.