Česnako ir raudonųjų pipirų druska 325 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981001
12 €
Pardavime (5 pcs)

Skonis kaip dangus, skaniai kvepia, puikiai atrodo! Naudodami Nicolas Vahé druską su česnakais ir raudonaisiais pipirais paįvairinsite savo virtuvę - ir skoniu, ir išvaizda!

Ši druska yra druskos, česnako ir raudonųjų aitriųjų paprikų mišinys, kuris puikiai tinka prie visų rūšių mėsos. Stikliniame inde yra keraminis malūnėlis, o jei norite nustebinti savo svečius ir jų skonio receptorius, nepamirškite, kad šviežiai sumalti prieskoniai yra gilesnio ir sodresnio skonio bei aromato.

Kodėl? Visuose prieskoniuose yra aliejų, dėl kurių jie tampa nuostabaus skonio, o šie aliejai išsiskiria naudojant prieskonių malūnėlį. Todėl jūsų patiekalai bus daug skanesni. Naudojant Nicolas Vahé druskas ir prieskonius tai paprasta ir natūralu!

Dėl elegantiško stiklinio indo ir firminės etiketės su minimalistinės juodos ir baltos spalvų paletės Nicolas Vahé prieskoniai puikiai atrodys ant virtuvės stalviršio, stalo ir sode per grilio vakarėlį. Taip pat galite keletą jų parsinešti į draugų namus kaip mažą, bet skoningą dovanėlę.

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

- turi keraminį malūnėlį, kad būtų lengva naudoti ir būtų geresnio skonio

- puikiai atrodo ant stalviršio ar virtuvės salos

- geresnis skonis per kelias sekundes!

- elegantiškus stiklinius butelius galima statyti tiesiai ant virtuvės ar valgomojo stalo

Papildoma informacija:

- 325 g

- aukštis 23 cm

- 5 cm skersmens

- sudedamosios dalys: 97.65 % druskos. 1.35 % raudonųjų aitriųjų paprikų. 1 % česnako

- mityba: (KJ): (KJ): 40 / Energinė vertė (kcal): riebalai (g): 10 / Riebalai (g): 0.angliavandeniai (g): 28 / angliavandeniai (g): 1,5 kg: 1.iš jų cukrų (g): 14 - iš kurių cukrų (g): 1,5 kg (1,5 kg): 0.skaidulos (g): 23 / Skaidulos (g): 0.baltymai (g): 0. 97

Additional parameters

Category: Druska
Weight: 0.3 kg
Dydis: 23 cm
Produkto tipas: Prieskoniai
Medžiaga: Stiklas
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: