Balzaminis actas 5 GOLD MEDALS CHAMPAGNOTTINA 100 ml, Giusti

Code: GIU590A
49,49 € –12 %
216341 balzamikovy ocet 5 gold medals champagnottina 100 ml giusti
49,49 € –12 % 43,23 €
Pardavime (6 pcs)

Dėl tradicinio recepto ir kruopštaus brandinimo šis actas yra tarsi VIP bilietas į skonių pasaulį - su kiekvienu patiekalu būsite dėmesio centre.

  • aukštos kokybės balzaminis actas iš Modenos, Italijoje, kuri patiekalams suteikia autentiško itališko skonio
  • universalūs ingredientai - tinkami daugybei šaltųjų ir maisto ruošimo būdų
  • be glitimo ir gyvūninių ingredientų, tinka vegetarams ir veganams - užtikrinamas platus prieinamumas įvairiems mitybos įpročiams

Detailed information

100 dienų grąžinimo politika
100 dienų grąžinimo politikaNemokamai. Be rūpesčių.
Pristatymas tą pačią dieną
Pristatymas tą pačią dienąUžsakykite iki 12.00 val.
50 000+ produktų atsiliepimų
50 000+ produktų atsiliepimųRašo mūsų klientai
Ekologiška pakuotė
Ekologiška pakuotė0 % plastiko

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • aukštos kokybės balzaminis actas iš Modenos, Italijoje, kuri patiekalams suteikia autentiško itališko skonio
  • 5 GOLD MEDALIAI yra Giusti gamybos meno viršūnė, pasižyminti sodriu korpusu ir didele koncentracija, suteikiančia nepaprastą sudėtingumą ir skonio balansą.
  • universalūs ingredientai - tinkami daugybei šaltųjų ir maisto ruošimo būdų
  • pasižymi saldumu, sodriu kūnu ir turtinga aromato puokšte su slyvų, juodųjų vyšnių ir saldžių prieskonių natomis, persmelktomis senovinių medžių, kuriuose buvo brandintas, aromato
  • idealiai tinka pirmiesiems patiekalams, pavyzdžiui, tortelloni su rikota ir špinatais, sausiems pasatelli arba rizotui su parmezano kremu
  • puikiai tinka mėsos filė, kepsnių gabalėliams, karpačo ar šaltiems gabalams
  • puikiai tinka vėžiagyviams ir žuvies tartarui, taip pat rekomenduojama parmezano drožlėms, keptiems kiaušiniams, omletams, suflė ar sultiniams ir sultingiems pikantiškiems pyragams
  • puikiai tinka prie braškių, vanilinių ledų, zabaglione ir desertų, pavyzdžiui, maskarponės kremo, panna cotta ar šokoladinių tortų
  • galima naudoti maišant, įlašinus kelis lašus į mėgstamus kokteilius, kad sustiprintumėte jų skonį
  • be glitimo ir gyvūninių ingredientų, tinka vegetarams ir veganams - užtikrinamas platus prieinamumas įvairiems mitybos įpročiams
  • tradicinis gamybos procesas užtikrina aukštą kokybę ir autentišką skonį
  • nėra dirbtinių priedų ar konservantų, todėl produktas yra grynas ir natūralus
  • elegantiška pakuotė 100 ml CHAMPAGNOTTINA buteliuke - stilingas buteliukas ne tik apsaugo turinio kokybę, bet ir suteikia estetinę vertę jūsų virtuvei ar valgomojo stalui
  • dėl ilgo galiojimo laiko šį actą visada galima turėti po ranka įvairiems kulinariniams eksperimentams
  • šeimos tradicija nuo 1605 m. garantuoja rūpestį ir meilę amatui, atsispindinčius kiekviename laše

Papildoma informacija:

  • tūris: 100 ml
  • sudėtis: brandintas vyno actas, virtų vynuogių misa
  • brandinimas: senovinėse mažose įvairių medžio rūšių statinėse

Ką reiškia "MEDAL" "Giusti" produktų pavadinimuose?

  • ši etiketė nėra susijusi su jokiais apdovanojimais, gautais konkursuose, bet atspindi skirtingus gamybos procesus, naudojamus ingredientus ir "Giusti" acto naudojimą
  • tai tradicinis vidinis produktų kvalifikavimas ir klasifikavimas tiesiogiai pagal "Giusti Modena 1605", siekiantis gilią praeitį
  • 1 SILVER MEDALIS = lengvos tekstūros, maloniai aštrus, su gaiviomis ir pikantiškomis natomis
  • 2 GOLD MEDALIAI = vidutinio tankio, aksominės struktūros ir smulkios, apvalios rūgšties
  • 3 GOLD MEDALIAI = didelio tankio, universalūs, vaisiški, saldaus ir subalansuoto skonio
  • 4 GOLD MEDALIAI = kreminis ir sirupinis, šiek tiek pipirinis, su dūminiu, medaus poskoniu
  • 5 GOLD MEDALIAI = sodrus ir sotus, aromatingas skonis ir išliekantis medienos aromatas

Additional parameters

Category: Balzaminiai actai
Weight: 0.42 kg
EAN: 8006911004061
Produkto tipas: Prieskoniai
Medžiaga: Stiklas
Našumas: 0,1 l
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: Giusti
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check