Pyragų ir tartelečių formos

17 items total
Tartaletė 28 cm, raudonos bordo spalvos, Emile Henry
45,49 €
EH346028
Tartaletė 28 cm, išimamu dugnu, de Buyer
30,65 € –15 %
25,86 €
DB470628
Tarteletės forma 11 cm, de Buyer
9,44 €
DB535611
Tartaletė 32 cm, su nuimamu dugnu, de Buyer
33,59 € –17 %
27,86 €
DB470632
Legio pyrago indas ⌀ 24 cm, Eva Solo
59,95 € –8 %
54,86 €
ES885242
Tartaletės forma 24 cm, de Buyer
13,59 € –17 %
11,18 €
DB470524
Pyrago forma 14 cm, plieninė, de Buyer
16,57 €
DB535614
Tartaletė 28 cm, de Buyer
16,35 € –13 %
Tartaletė 28 cm, de Buyer
Pardavime (5 pcs)
14,12 €
DB470528
Tartaletė 32 cm, de Buyer
18,88 € –20 %
Tartaletė 32 cm, de Buyer
Pardavime (8 pcs)
14,92 €
DB470532
Tartaletė DELIBAKE J1641574, 28 cm, Tefal
Akce
22,15 € –20 %
17,72 €
TEFJ1641574
Tartaletė CRISPYBAKE J4170814, 28 cm, Tefal
Akce
36,54 € –20 %
29,23 €
TEFJ4170814
Tartaletė FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
11 €
RV612426

Keptuvės pyragams ir tartaletėms - išplėskite savo namų meniu

Kas yra tartos ir tartaletės keptuvės?

Keptuvė - tai negilus apvalus kepimo indas, dažniausiai naudojamas pyragams (saldiems arba rūgštiems), pyragaičiams, pyragaičiams ir pyragaičiams. Tartaletės - tai tiesiog mini pyragėliai, todėl jei norite paruošti užkandžių vakarėliui ar banketui, galite įsigyti tartaletėms skirtų keptuvių. Rinkdamiesi pyrago žiedą ar formą, atsižvelkite į jo skersmenį ir žmonių skaičių šeimoje.

Kai kurios Kulina siūlomos keptuvės turi nuimamą pagrindą, tačiau jei kepate pyragus su skystu įdaru, jums gali labiau tikti vientisa keptuvė.

Svetainėje Kulina rasite platų įvairių skersmenų ir formų keptuvių tartai ir pyragaičiams kepti - nuo tradiciškiausių - apvalių iki stačiakampių ar kvadratinių keptuvių. Siūlome aukštos kokybės perforuotus pyrago žiedus, pagamintus iš plieninių arba keraminių pyrago indų. Pasirinkite plieninę apvalią pyrago formą iš de Buyer arba pasirinkite tikrą akį traukiantį raudoną keramikinį indą pyragui iš Emile Henry.

Ar reikia sutepti keptuvę riebalais?

Daugeliu atvejų prieš išklojant pyrago formą tešla, jos riebalais sutepti nereikia. Kodėl? Didelis sviesto kiekis tešloje natūraliai neleis jai prilipti prie keptuvės dugno. Tačiau, ypač jei turite vientisą pyrago keptuvę ar pyrago indą, galite šiek tiek patepti keptuvę sviestu. Taip bus lengviau išimti pyragą iš indo. Jei pyrago keptuvės kraštai yra su grioveliais, būtinai juos tolygiai sutepkite riebalais.

Kepimo pupelės - gražus priedas prie pyrago keptuvės

Kepimo pupelės - tai maži rutuliukai, pagaminti iš šilumai laidžios keramikos, kurie pasveria pyragą ir padeda jam iškepti iš viršaus. Kaip juos naudojate? Kepimo pupelės naudojamos kepant "aklai" - nekeptą tešlą reikia iškloti kepimo pergamentu (pergamentiniu popieriumi) arba folija, o tada ją užpildyti svarmenimis - kepimo pupelėmis. Kepdami jie išlaiko tešlos formą ir neleidžia pyrago pagrindui išsipūsti.

Jei mėgstate kepti, būtinai peržiūrėkite mūsų siūlomus kepimo priedus ir kepimo formas. Ps. Ar žinote, kad tartaletės taip pat gali būti kepamos keksiukų formelėse? Patikrinkite juos!